Για την νίκη..."καβάτζας" ενόψει της συνέχειας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Για την νίκη..."καβάτζας" ενόψει της συνέχειας...





Ώρα για αγωνιστική δράση στο ΔΑΚ. Η Λαμία υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα για να ανέβει λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.




Οι κυανόλευκοι του Μάκη Χάβου θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι και η απουσία του βασικού μέχρι τώρα Φερνάντεθ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα και μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και του Λεβαδειακού επί του ΟΦΗ, η Λαμία θέλει το τρίποντο ώστε να....καβαλήσει εκ νέου τους βυσσινί στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μάκης Χάβος πήρε μαζί του τον Μπλάζιτς ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι ακόμη αμφίβολη. Οι κυανόλευκοι όπως όλα δείχνουν θα παραταχθούν με τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, τους Βασιλαντωνόπουλο, Πλιάτσικα, Αντέτζο και Βάντερσον στην  αμυντική τετράδα, τους Σκόνδρα και Δημούτσο στα χαφ, τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού και τους Επστάιν και Καραμάνο στις πτέρυγες, πίσω από τον Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι θα αποτελέσει την αιχμή του κυανόλευκου δόρατος. 

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μπαντής ενώ εκτός έμεινε ο Μαστούρ εγείροντας ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα το οποίο φαίνεται...δυσοίωνο.

Η παρουσία όλων φυσικά είναι απαραίτητη και πολύτιμη αφού η ομάδα οφείλει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης αν δεν θέλει να μπλέξει ξανά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.