Έρχονται αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Έρχονται αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία




H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και σιγά σιγά θα μπούμε σε μεταγραφικούς ρυθμούς στην ομάδα της Λαμίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν θα εξαρτηθεί από των αριθμό των αποχωρήσεων από το κυανόλευκο ρόστερ.

Αυτό είναι το ζητούμενο και το έχει τονίσει και ο ίδιος ο Μάκης Χάβος πολλάκις.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με αρκετά δημοσιεύματα να το επιβεβαιώνουν είναι ο Έβγκεν Μπούτνικ. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παραμένει στο ρόστερ της ομάδας όντας αδρανής, αφού δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο.

Έφτασε κοντά στην αποχώρηση το καλοκαίρι όμως είναι θέμα 24ωρων ώστε να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν, αφού η διοίκηση της ομάδας ψάχνει την φόρμουλα αποδέσμευσής του.

Από εκεί και έπειτα οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι αποχωρήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί αφού ακόμη 4-5 ποδοσφαιριστές θα πάψουν να φορούν τα κυανόλευκα, είτε μένοντας ελεύθεροι είτε πηγαίνοντας δανεικοί σε άλλη ομάδα.

Ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο και έχουν συνεισφέρει ελάχιστα εώς καθόλου μέχρι τώρα. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν όπως και ο Μπούτνικ κοντά σε άλλες ομάδες το καλοκαίρι όμως προτίμησαν να παραμείνουν στο ρόστερ της Λαμίας.