Συνεδρίασε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Συνεδρίασε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία


Παρουσία αρκετών φίλων και μελών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Στην Γ.Σ που έλαβε χώρα στην αίθουσα της Ε.Π.Σ.Φ. στη Λαμία, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και πραγματοποιήθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός από 21-7-2017 έως 23-11-2018 καθώς και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού.

Χρέη προέδρου της Γενικής Συνέλευσης ανέλαβε ο άλλοτε πρόεδρος και γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Χαλβαντζής.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη διαφάνεια και επιμέλεια δείγμα της άψογης οργάνωσης του Δ.Σ. Να σημειώσουμε πως στην διαδικασία των αρχαιρεσιών συμμετείχαν 33 άτομα ενώ από αυτή προέκυψαν και 2 γυναίκες ως μέλη του νέου Δ.Σ. το οποίο στη συνέχεια θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα γίνει γνωστή η σύνθεσή του.

Τα μέλη που έδωσαν το παρόν στην Γενική Συνέλευση μετέφεραν τις δικές τους ενδιαφέρουσες προτάσεις προκειμένου ο Ερασιτέχνης να αποκτήσει ακόμη πιο ενεργό ρόλο.

Τέλος να αναφερθεί, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πως ο οικονομικός απολογισμός έκλεισε με υπόλοιπο ταμείου 928,13 ευρώ ενώ από τις τροποποιήσεις του καταστατικού ξεχωρίζουν η συμπλήρωση της επωνυμίας "PAS LAMIA FC" για πιθανή χρήση στο εξωτερικό μελλοντικά, η συμπλήρωση της υδατοσφαίρισης στην παρ.5 του άρθρου 1 περί σκοπού καθώς και η επέκταση της διάρκειας του Δ.Σ από ένα σε 2 έτη.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες διαμορφώνεται βάσει ψήφων ως εξής:


Γάκη Μαρία 13
Γιάχου Ελένη 10
Ζαβλάγκας Αριστείδης 11
Κοσμάς Θωμάς 18
Μπελτεγρής Θωμάς 26
Ρεντζόπουλος Κωνσταντίνος 24
Τσιλαλής Νικόλαος 30
Τσούκαλος Ευθύμιος 28
Φώσκολος Παναγιώτης 31
Χρόνης Κωνσταντίνος 19

Τα αποτελέσματα της εξελεγκτικής επιτροπής:

Αλεξίου Αλέξανδρος 26
Βαφειαδης Μάριος 17
Πριτσιόλας Ευθύμιος 16
Στάικος Ευθύμιος 12
Χριστόπουλος Βασίλειος 13


Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση καθώς και τα έγγραφα του Διοικητικού απολογισμού,του οικονομικού απολογισμού από 21-7-2017 έως 23-11-2018 καθώς και τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού που εξασφάλισε το lamiaragate3.gr το οποίο ήταν το μόνο τοπικό μέσο που παρευρέθηκε.