Γίνεται επαγγελματίας ο Βλαχομήτρος... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Γίνεται επαγγελματίας ο Βλαχομήτρος...



 Το δρόμο του Βασίλη Κωστίκα και Γιώργου Λαμπρόπουλου που έγιναν επαγγελματίες το καλοκαίρι θα ακολουθήσει όπως φαίνεται και άλλος ποδοσφαιριστής από την Κ-19 της Λαμίας.

Ο λόγος για τον Ανέστη Βλαχομήτρο ο οποίος αρέσει πολύ στον Μάκη Χάβο και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προπονητής των κυανόλευκων έχει εισηγηθεί την ένταξη του στην μεγάλη ομάδα και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, αφού βλέπει στο πρόσωπο του έναν ικανότατο φορ που αν δουλέψει σωστά μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα.
Το είχε αναφέρει και στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας ο Μάκης Χάβος πως έχει ξεχωρίσει κάποια παιδιά των ακαδημιών μεταξύ των οποίων και ο Βλαχομήτρος.

Ο 19χρονος Eυβοιώτης επιθετικός εντάχθηκε στο ρόστερ της Λαμίας το περασμένο καλοκαίρι, αφού την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κ-19 του Ατρομήτου και το δεύτερο μισό της σεζόν στον ΑΟ Περιστερίου. Πρόκειται για τον αδερφό του Ανδρέα Βλαχομήτρου o oποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ανήκει στην Ένωση και αγωνίζεται στην Β΄Εθνική και την Σπάρτη ως δανεικός.


Έτσι η πρώτη, έστω και ανεπίσημα μεταγραφή και αυτή εκ των έσω, αποκαλύφθηκε και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και από την ΠΑΕ.