K-17: ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

K-17: ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0





Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών Κ17 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Καρακώστα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.



Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΣ Λαμία ήταν εμφανώς καλύτερος, η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ του Καρακώστα στην κυριολεξία σε νεκρό χρόνο, στο τέλος του αγώνα.


Από το 78′ με δέκα παίκτες η Λαμία, ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ματθαίου στα τελευταία λεπτά. 



Το ματς:

Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Λέκκας μετά από κόντρα της μπάλας βγήκε τετ α τετ με τον Μαυράδα αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδιωξε τη μπάλα.

Στο 4′ ο Νικολόπουλος έφυγε στη κόντρα πάτησε περιοχή αλλά το σουτ πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 10′ ο Κωστάκος έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία μέχρι εκείνη την στιγμή την έχασε ο Νικολόπουλος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Λαμίας βγήκε τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε κορνερ μετά από παρέμβαση αμυντικού. Στο 29′ αυτή η φάση, η οποία ήρθε μετά πέντε λεπτά κυανόλευκης πίεσης.

Ο Ντζιός λίγο αργότερα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για τη Λαμία πήγε να πιάσει το γυριστό σουτ όμως η πίεση των αμυντικών τον ανάγκασε να πετάξει την μπάλα άουτ.

Ο Νικολόπουλος απείλησε και στο 40′, όταν έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε όταν ο Παπάς από τα αριστερά έπιασε μια κεφαλιά εντός της περιοχής όμως πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μαυράδα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Γεμενής έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-0.

Πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, προχώρησε λίγο, έκανε το σουτ αλλά ο Βακαλόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 48′ ήταν η σειρά του ΠΑΣ Γιάννινα να απειλήσει, όταν μετά από γέμισμα του Παππά, ο Γροσδάνης έκανε το απευθείας σουτ από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Μαυράδα και έπειτα άουτ.

Ένα φάουλ από καλή θέση για τη Λαμία το ανέλαβε ο Ματθαίου αλλά η μπάλα δεν κατάφερε να περάσει το τοίχος των Ιωαννίνων.

Η ομάδα του κ. Καραπλή συνέχισε την πίεση του έτσι ώστε να πετύχει το γκολ που δικαιωματικά έπρεπε να είχε πετύχει.

Στο 59′ ο Λώλης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά για τα Γιάννινα, ο Ντόντης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μαυράδας, μπλόκαρε εύκολα.

Η απάντηση στις φάσεις για τη Λαμία ήταν άμεση. Ο Γιαννακάκος έφυγε στην κόντρα με τέσσερις συμπαίκτες του να τον βοηθάνε αλλά αυτός επέλεξε να πλασάρει με τον βακαλόπουλο να αποκρούει.

Σε μια αντεπίθεση των Ιωαννίνων ο Κόγιας έβγαινε μόνος του τετ α τετ με αποτέλεσμα ο Γεωργούσης να τον μαρκάρει αντικανονικά και να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και να αφήνει τη Λαμία με 10 παίκτες, στο 70′.

Ο Κόγιας λίγα λεπτά αργότερα έκανε ένα σουτ αμαρκάριστος εκτός περιοχής αλλά ο Μαυράδας μπλόκαρε και κράτησε το 0-0.

Στο 88′ και ενώ η Λαμία έπαιζε με δέκα παίκτες, βγήκε στην αντεπίθεση ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεζε, ο Νικολόπουλος έβγαλε διαγώνια πάσα στον Ματθαίου δεξιά ο οποίος ήταν ολομόναχος στην άλλη πλευρά αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε απελπιστικά άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα και κυριολεκτικά σε νεκρό χρόνο ο Καρακώστας με προβολή έπειτα από Κόρνερ του Νικολόπουλου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Βακαλόπουλου και έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.



ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Μαυράδας, Τσιάτσιος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σπαθούλας, Κωστάκος, Ματθαίου (92΄ Αναγνωστόπουλος), Ντζιός, Γεμενής (73΄ Χύσκα), Νικολόπουλος,, Γιαννακάκος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βακαλόπουλος, Μάκης, Ντούκας (73΄ Δημητρέλος), Ζιαβρός, Ντόντης, Παππάς (84΄ Τασιούλας), Κλεισούρας, Γροσδάνης, Λέκκας, Πλατιάς (54΄ Κύρκος), Πόγιας (90΄ Κουλούρης).







Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου