Tι ισχύει με Αλμπάνη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Tι ισχύει με Αλμπάνη



Μπορεί τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δίνει δανεικό τον Χρήστο Αλμπάνη και πως ο ΠΑΣ Λαμία είναι το μεγάλο φαβορί αλλά η υπόθεση είναι πιο δύσκολη απ΄ότι φαίνεται. 



Σημερινό δημοσίευμα του «to10.gr» αναφέρει πως η ΑΕΚ θέλει να δώσει δανεικό τον Χρήστο Αλμπάνη, για να πάρει παιχνίδια, με τον ΠΑΣ Λαμία να είναι το μεγάλο φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Η αλήθεια είναι ότι η Λαμία και ο Μάκης Χάβος ψάχνουν ένα εξτρέμ για τη δεξιά πλευρά αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports η υπόθεση είναι πολύ πιο δύσκολη απ΄όσο παρουσιάζεται. 


Στην ΑΕΚ αυτή την στιγμή αυτό που ψάχνουν είναι έναν αμυντικό μέσο, ένα «6αρι» το οποίο θα έχει τα χαρακτηριστικά του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι για τη Ρεν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο έχουν επικεντρώσει την αναζήτησή τους σε τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για να καλύψουν άμεσα το κενό που έχει προκύψει.

Επίσης, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως δεν θα κινηθεί, τουλάχιστον στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Ένωση για επιθετικό ποδοσφαιριστή (και σέντερ φορ αλλά και εξτρέμ) άρα ο δανεισμός του Αλμπάνη δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή την χρονική στιγμή.

Εκτός αυτού, ο Αλμπάνης δεν έχει πάρει ακόμη τις ευκαιρίες που δικαιούται έτσι ώστε να αποδείξει τι αξίζει, καθώς μία οι τραυματισμοί του και μία οι επιλογές του προπονητή της αθηναϊκής ομάδας τον έχουν βάλει στη λίστα των αναπληρωματικών.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πως πολύ δύσκολα θα δώσει δανεικό, αυτή την στιγμή η ΑΕΚ, ποδοσφαιριστή τον οποίο θα χρειαστεί σίγουρα μέσα στη σεζόν… Τώρα, αν τελικά αποκτηθεί ένας μέσος και έπειτα ο Μελισσανίδης βάλει το χέρι στη τσέπη και για εξτρέμ, μόνο τότε ίσως υπάρξει θέμα δανεισμού του Χρήστου Αλμπάνη, με τη Λαμία να έχει την ευκαιρία της να αποκτήσει τον 24χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.


Πηγή:lamiasports.gr