Eπιστροφή στη δράση... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Eπιστροφή στη δράση...





Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων εκπληρώθηκαν, η 11η αγωνιστική της Super League πραγματοποιήθηκε και σήμερα Λαμία και Πανιώνιος ρίχνουν την αυλαία της σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.


Μια αναμέτρηση που η ομάδα μας θα ψάξει ένα  θετικό αποτέλεσμα πριν από μια τριάδα δύσκολων αναμετρήσεων με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. 

Ο Μάκης Χάβος στη σημερινή αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπλάζιτς και Βάντερσον ενώ αντίθετα στην διάθεσή του επανήλθε ο Σαράνοφ μετά το τραυματισμό του στο ματς των Ζωσιμάδων με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η Λαμία θα παραταχθεί σήμερα πιθανότατα με τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια, τους Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Πλιάτσικα και Αίγκμπα στην τετράδα της άμυνας τους Δημούτσο και Σκόνδρα στα χαφ, τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού και τους Επστάιν και Καραμάνο πίσω από τον πιο προωθημένο Μπαράλες.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ρόμανιτς στο σενάριο που θέλει τον Επστάιν να αγωνίζεται ως φουλ μπακ χαφ αριστερά αντί του Ασίγκμπα.

Από την άλλη ο Πανιώνιος του Ζοζέ Ανιγκό δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπιριντόνοβιτς, Κόρμπο και Μανθάτη.

Οι δύο ομάδες  θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν γηπεδούχος Πανιώνιος για να διατηρήσει την επαφή του με την πρώτη 5αδα του βαθμολογικού πίνακα και η δε Λαμία για να πάει με μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια novasports και σε live streaming από το lamiaragate3.gr