Aνανέωσε ο Αντωνόπουλος, ανακοίνωσε και Σπυρόπουλο! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Aνανέωσε ο Αντωνόπουλος, ανακοίνωσε και Σπυρόπουλο!




Στη Λαμία θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Λαμιώτης Γιάννης Αντωνόπουλος καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας.
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τα...σπλάχνα της ομάδας μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτήν καθώς ο Γιάννης Αντωνόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του.



Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ωστόσο ανακοινώθηκε από την ομάδα μας.





Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Καλλονής και του Παναθηναϊκού ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας και θα αγωνίζεται με τα κυανόλευκα τη νέα σεζόν.

Έτσι η ομάδα προχώρησε στην κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας μιας και ο αρχηγός της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια Δημήτρης Ζουλιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλονή!



Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 24 χρονο Λαμιώτη Γιάννη Αντωνόπουλο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον Γιάννη Αντωνόπουλο καλή επιτυχία!


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος  γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1992. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Καλλονής. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες.”