Στη Λαμία Βαλιός και Αυγενικού! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Στη Λαμία Βαλιός και Αυγενικού!




Την έναρξη της συνεργασίας της με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε χθες και σήμερα αντίστοιχα η ομάδα μας.


Η πρώτη περίπτωση ακούσει στο όνομα Ευστράτιος Βαλιός. Πρόκειται για τον 27χρονο πρώην αμυντικό της Καλλονής ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Μυτιλήνης από το 2009 καθότι Μυτιληνιός.

Με την ομάδα της Καλλονής έχει σημειώσει 55 συμμετοχές ενώ σε επίπεδο Super League μετράει 35 συμμετοχές. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές από το πέρασμα του στην ομάδα της Καλλονής και αποτελεί προσωπική του επιλογή.



Η δεύτερη περίπτωση είναι εδώ και καιρό γνωστή καθώς την είχε αποκαλύψει και σε συνέντευξή του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Αυγενικού o oποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με την φανέλα του Εργοτέλη και στο δεύτερο για λογαριασμό του Κισσαμικού. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Πας Γιάννινα από τον οποίο και αποκτήθηκε!



Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:







Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον 27χρονο (09.01.1989) κεντρικό αμυντικό ποδοσφαιριστή, Ευστράτιο Βαλιό, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλλονής στο πρωτάθλημα της Super League.


  • Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον 23χρονο (25.01.1993) μέσο ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη και από τον Ιανουάριο του 2016 με την ομάδα του Κισσαμικού.