Στα κυανόλευκα Πεταυράκης και Όμο!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Στα κυανόλευκα Πεταυράκης και Όμο!!





Απόλυτη επιβεβαίωση του Lamiara Gate 3  καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει από το μεσημέρι η ομάδα μας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην αμυντικό του Πανθρακικού και της ΑΕΚ Σταύρο Πεταυράκη...
Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει λοιπόν ο αριστερός μπακ θα αγωνίζεται για την ερχόμενη σεζόν με τα κυανόλευκα.. Το πρωί βρέθηκε στην πόλη μας με τον μάνατζερ του Νίκο Λυμπερόπουλο και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας.

Όμως ο Πεταυράκης δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε. Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον πρώην αμυντικό χαφ της Κέρκυρας και του Αχαρναϊκού Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο!


Mέχρι το βράδυ αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών...



Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Πεταυράκηπου αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σταύρος Πεταυράκης  γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου 1992 με θητεία στην ΑΕΚ. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα τουΠανθρακικού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες.”


“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον SULAIMON AKEEM OMO. Ο SULAIMON AKEEM OMO γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1985 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χάφ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυραςκαι του Αχαρναϊκού. Στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καλωσορίζει τον SULAIMON AKEEM OMO και του εύχεται καλή επιτυχία”