Το νέο ρόστερ και τα ανοικτά μέτωπα.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Το νέο ρόστερ και τα ανοικτά μέτωπα....





Η ενίσχυση για την ομάδα μας ώστε να διαμορφωθεί όσο πιο γρήγορα το ρόστερ της νέας χρονιάς καλά κρατεί και εμείς θα κάνουμε μία ανακεφαλαίωση με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα. αυτούς που αναμένεται να ανακοινωθούν αλλά και κάποιες άλλες πιο...πικάντικες περιπτώσεις.

Μέχρι τώρα λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί ανά θέση είναι οι εξής:


Τερματοφύλακες:

Βαγγέλης Πίτκας


Αμυντικοί:

Ιορδάνης Παπαργυρίου
Στράτος Βαλλιός


Μέσοι:

Κωνσταντίνος Μπουλούλης
Μίλος Τζόκιτς
Μιχάλης Αυγενικού
Αλέξανδρος Καραγιάννης
Νίκος Τσούκαλος
Ανδρέας Βασιλόγιαννης


Επιθετικοί:

Ταβάρες Φάμπιο




Συνεπώς έχει ολοκληρωθεί λιγότερο από το μισό ρόστερ της επόμενης σεζόν και το επόμενο διάστημα αναμένεται καυτό στα μεταγραφικά.




Προς ανανέωση...



Όσον αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ανανεώσουν αυτοί είναι οι Δημήτρης Κοτσώνης, Γιάννης Παπαευθυμίου, Δημήτρης Πανέτσος και Γιόνε Πίντο.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες ανανεώσεις στη συνέχεια όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Χαράλαμπου Σιλιγαρδάκη όμως θα πρέπει να περιμένουμε.




Τα καυτά ονόματα στο τραπέζι...

Η ομάδα μας θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ δυνατό και ανταγωνιστικό για τη νέα σεζόν και για το λόγο αυτό έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά.


Αρχικά από τον Γενάρη κιόλας η ομάδα είχε βάλει στο στόχαστρο τον μεσοεπιθετικό της Ζακύνθου Ζαουάντ Ζαϊρί όμως η περίπτωσή του δεν ευδοκίμησε τότε.
Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου το όνομα του Ζαϊρί επανήλθε στο προσκήνιο για την ομάδα μας και σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiara Gate 3 ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και μάλιστα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει στο προσκήνιο για την ομάδα μας το όνομα ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ελληνικών ομάδων και αυτή τη στιγμή δεν έχει ανανεώσει με την ομάδα στην οποία ανήκει με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Τάττο τον επιτελικό μέσο του Άρη ο οποίος από την φυγή του από τον Ολυμπιακό και έπειτα δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε κάποια ομάδα αν και επέστρεψε στην ομάδα του Άρη και πλέον αναζητά την επόμενη ομάδα του.

Η εμπειρία του από τα πρωταθλήματα της χώρας μας είναι αδιαμφισβήτητη μετρώντας 134 συμμετοχές στην Super League και 50 σε Football League και συνολικά 14 γκολ και 18 ασίστ ενώ στο παλμαρέ του έχει καταγράψει και 2 συμμετοχές προκριματικά του Europa League μετρώντας μάλιστα και 1 ασίστ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της σελίδας μας η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με τον 27χρονο μέσο και προσπαθεί να τον πείσει να γίνει κάτοικος Λαμίας.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει την ομάδα μας και την περασμένη σεζόν και μάλιστα βρισκόταν κοντά στην ομάδα μας..
Μπορείτε να το θυμηθείτε πατώντας εδώ