Aνακοίνωσε Μπλάζιτς και φιλικά! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Aνακοίνωσε Μπλάζιτς και φιλικά!





Σε ανακοινώσεις προχώρησε η ομάδα της Λαμίας χθες και προχθές καθώς την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου επιτελικού Μάρκο Μπλάζιτς ενώ ανακοίνωσε και τα φιλικά που θα δώσει στο προσεχές διάστημα.


Η Λαμία έκανε το....κλέψιμο της χρονιάς μέχρι στιγμής σε επίπεδο football league καθώς απέκτησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καλλονής Μάρκο Μπλάζιτς ο οποίος τα είχε βρει σε όλα με τον ΟΦΗ και βρισκόταν με το.....ενάμιση πόδι στους Κρητικούς.

Η ομάδα μας με αστραπιαίες κινήσεις επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και προσφέροντάς του 2ετες κλειστό συμβόλαιο τον έφερε στην Λαμία και του απέσπασε την υπογραφή του συμβολαίου του.


Who is who!


O Mπλάζιτς είναι 30ετών,αγωνίζεται κυρίως στην θέση του επιτελικού μέσου και έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες μεταξύ των οποίων ο Ερυθρός Αστέρας, η Radnicki Nis αλλά και την Καλλονή.

Με τους Μυτιληνιούς αγωνίστηκε πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν μετρώντας 9 συμμετοχές.



H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Σέρβο μέσο Marco Blazic για τα επόμενα 2 έτη. Ο Marco Blazic  γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1985 (ηλικία 30). Έχει ποδοσφαιρική θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, στην RADNICKI NIS και Καλλονή. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας της και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες.”



Ανακοίνωσε τα φιλικά


Χθες η ομάδα μας ανακοίνωσε και μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων που θα δοθούν στο διάστημα της προετοιμασίας της, μιας και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις βρίσκονται ακόμη μακριά.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στις 13 Αυγούστου στο Αγρίνιο...