Ανακοινώθηκαν Φάμπιο και...χτίσιμο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ανακοινώθηκαν Φάμπιο και...χτίσιμο




Την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Φάμπιο Ταβάρες ανακοίνωσε η Λαμία ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε και η πρώτη συνάντηση για την νέα σεζόν.


Ακόμη μία μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα της Λαμίας και αυτή όμως ήταν εδώ και αρκετό καιρό γνωστή. Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό της Κέρκυρας Φάμπιο Ταβάρες για τον οποίο είχε αποκαλύψει την συμφωνία ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Π.Παπαϊωάννου.

O Πορτογάλος επιθετικός την περασμένη σεζόν αγωnίστηκε στην Κέρκυρα μετρώντας 19 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 1 γκολ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες μεταξύ των οποίων ο Ατρόμητος και τα Χανιά.

Σε επίπεδο Super League μετρά συνολικά 32 συμμετοχές και 1 γκολ με 3 ασίστ ενώ στην Β εθνική έχει πετύχει σε 28 συμμετοχές 3 γκολ και 3 ασίστ.

Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει αγωνιστεί 15 φορές πετυχαίνοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:










Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον 28χρονο (26.03.1988) επιθετικό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κέρκυρας.














Πρώτη στις 19 και μετά....Καρπενήσι!






Όσον αφορά τώρα το χτίσιμο για την νέα σεζόν αυτό θα γίνει όπως είθισται τα τελευταία χρόνια στο 
Καρπενήσι.

Άλλωστε η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας διαθέτει άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις και για το λόγο αυτό το επιλέγουν για την προετοιμασία τους ομάδες επιπέδου Super League και όχι μόνο...


Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου και στις 25 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ;όπου αναμένεται να δώσει και μία σειρά φιλικών. Όσο για την διαμονή της ομάδας αυτή πιθανότατα θα είναι στο ξενοδοχείο Montana!