H πρώτη προπόνηση και τα εργομετρικά! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

H πρώτη προπόνηση και τα εργομετρικά!



Την Δευτέρα η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για την νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ στο ΔΑΚ μπροστά σε 200 περίπου φίλους της ομάδας.

Οι παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι ζήτησαν μέσω συνθημάτων την άνοδο στην Super League.

20 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Δακ με τους 19 να προπονούνται , 8 εκ των οποίων τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Στις δηλώσεις τους παίκτες ,διοίκηση και προπονητής δήλωσΝ πως στόχος είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και πως θα παλέψουν για αυτόν.

Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 26 για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι και μέχρι τότε αναμένονται και 3 με 4 μεταγραφές ακόμη.

Το αθλητικό υλικό της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι της Nike , επιστρέφοντας έτσι έπειτα από 1 χρόνο στη συγκεκριμένη εταιρία και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι εμφανίσεις της νέας σεζόν! 






Ημέρα εργομετρικών.





Ημέρα εργομετρικών η σημερινή για την ομάδα μας καθώς οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γυμναστήριο προκειμένου να υποβληθούν στα απαραίτητα τέστ προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητά τους.