Όλες οι τελευταίες εξελίξεις - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις



Πολλές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας της Λαμίας και το Lamiara Gate 3 θα προσπαθήσει να σας δώσει μία εικόνα για το τι έχει γίνει και τι πρόκειται να ακολουθήσει στη συνέχεια.



Καμία προσφυγή!




Όσον αφορά ένα δημοσίευμα το οποίο έκανε λόγο για προσφυγή τριών πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για οφειλές η απάντηση της ομάδας ήταν άμεση και κατηγορηματική πως δεν έχει γίνει καμία προσφυγή και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς κάποιον ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα έκανε λόγο για προσφυγές των Αλμπέρτο Ενγκουεμ, Λεάντρο Πίντο και Γιώργου Θέου για οφειλές της ομάδας μας προς το πρόσωπό τους.

Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση τονίζοντας πως στην περίπτωση του Ενγκουεμ δεν έχει κατατεθεί καμία προσφυγή ενω για τις άλλες δύο περιπτώσεις έκανε σαφές πως δεν υπάρχει καμία οφειλή, οι προσφυγές είναι "παράδοξες και πρωτοφανής" και οι ποδοσφαιριστές έχουν ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι την 30η Ιουνίου!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Με αφορμή ανακριβή και μη ανταποκρινόμενα στην αλήθεια δημοσιεύματα περί δήθεν οφειλών της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έναντι ποδοσφαιριστών της,  η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή έναντι οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίστηκε ή αγωνίζεται στην ομάδα και επισημαίνει τα εξής:
α) Είναι απολύτως ψευδές ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας διεκδικώντας οφειλόμενα, αφούτέτοια προσφυγή δεν κατατέθηκε ποτέ
β) Σε ότι αφορά τις "παράδοξες" και "πρωτοφανείς" προσφυγές των ποδοσφαιριστών της ομάδας Γιώργου Θέου και Λεάντρο Πίντο, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν μέχρι σήμερα έγκυρα και νόμιμα (μη λελυμένα) συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ(και κατά τούτο αποτελεί απορίας άξιον πως ο εξ αυτών Λεάντρο Πίντο φέρεται να έχει συμφωνήσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ήδη από τον Ιανουάριο του 2016!!!), η ΠΑΕ δηλώνει απερίφραστα ότι ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΟΦΕΙΛΗ δεν έχει έναντι των εν λόγω ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι πλήρως εξοφλημένοι για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες τους έναντι της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, γεγονός που ευχερώς θα αποδειχθεί ενώπιον της Α' Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., που είναι αρμόδια  να επιληφθεί των εν λόγω προσφυγών, οι οποίες αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελούν πρωτοτυπία για την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, που δεν έχει προηγούμενο προσφυγών σε βάρος της από ποδοσφαιριστές στα όσα χρόνια συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Γ΄και Β΄Εθνικής.




Μεταγραφικές εξελίξεις:





Στο μέτωπο των μεταγραφών τώρα η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει 7 ποδοσφαιριστές ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις 2 ακόμη ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι κλεισμένοι.

Οι Παπαργυρίου, Πίτκας, Καραγιάννης, Τζόκιτς ,Βασιλόγιαννης , Bαλιός και Αυγενικού έχουν ανακοινωθεί από την ομάδα, ο Παπαευθυμίου είναι κοντά στη παραμονή του στην ομάδα ενώ όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας ανανέωση υπάρχει και στο συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Μπουλούλη ενώ αποκτήθηκαν και ο Φάμπιο Ταβάρες .

Τέλος πολύ κοντά στην παραμονή στην ομάδα βρίσκονται και οι Δημήτρη Κοτσώνη και Γιόνε Πίντο οι οποίοι έχουν συζητήσει με την ομάδα τις προϋποθέσεις ανανέωσης της συνεργασίας τους, υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό όμως άπαντες αισιοδοξούν πως και αυτές οι περιπτώσεις θα κλείσουν θετικά,

Μάλιστα από χθες βρίσκεται στην Λαμία και ο Μπάμπης Τεννές προκειμένου να τρέξει μαζί με τους διοικούντες της ομάδας μας τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Σε σχέση με το ρόστερ της περασμένης σεζόν τώρα σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας.

Οι Λεάντρο, Ντάσιος, Σιατραβάνης, Καραλής, Τόσκας,Ζουλιώτης, έχουν ήδη υπογράψει ή είναι κοντά στο να υπογράψουν στις νέες τους ομάδες ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τους Αλεξίου, Νεόφυτο,

Όσον αφορά τώρα τους Σιλιγαρδάκη (έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Πανελευσινιακός) Γιαλούση και Νατσίοπουλο φαίνεται να υπάρχει διάθεση ανανέωσης όμως θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε και τις εισηγήσεις του κ. Τεννέ.

Στους ποδοσφαιριστές τώρα που απασχολούν την ομάδα μας πάντα σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Ζαϊρι και Παβίσεβιτς ενώ και τα ονόματα των Ασιγκμπα, Βέρτζου και Μπανούση έχουν προστεθεί στα υπόψιν.

To όνομα του Δημήτρη Κουτρομάνου , δεξιού οπισθοφύλακα του Παναιτωλικού παίζει και αυτό δυνατά για την ομάδα μας και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπάμπης Τεννές αλλά και η διοίκηση έχουν έρθει σε επαφή μαζί του προκειμένου να δώσουν τα χέρια.