Στα κυανόλευκα και ο Τσούκαλος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Στα κυανόλευκα και ο Τσούκαλος




Ακόμη μια μεταγραφή για την ομάδα μας η οποία πριν από λίγο ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λαμιώτη πρώην ποδοσφαιριστή της Αναγέννησςης Καρδίτσας Νίκο Τσούκαλο.


Ήταν να μην γίνει η αρχή για την ομάδα μας η οποία θέλει να ολοκληρώσει όσο πιο σύντομα το ρόστερ ενόψει και της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Έτσι πριν από λίγα λεπτά η ομάδα μας ανακοίνωσε την απόκτηση ενός δικού της παιδιού, του Λαμιώτη μεσοεπιθετικού Νίκου Τσούκαλου.

Ο Τσούκαλος την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ από το 2011 μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Τυρνάβου.

Μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός αλλά και ως πλάγιος μέσος και μετρά μέχρι στιγμής στην καριέρα του 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με 3 γκολ και 3 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί και 11 φορές στον θεσμό του Κυπέλλου πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ.


Καλωσήρθες σπίτι σου Νίκο!




Η σχετική ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον 24χρονο (23.03.1992) μεσοεπιθετικό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή, Νίκο Τσούκαλο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.