Προσφυγή ο Καραλής, παρελθόν ο Ζαλαώρας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Προσφυγή ο Καραλής, παρελθόν ο Ζαλαώρας...



Δια της νομικής οδού επέλεξε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα της ομάδας μας ο πρώην μεσοεπιθετικός Γιάννης Καραλής.


Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας φέρεται να κινήθηκε νομικά προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα που ανέρχονται στο ποσό των 6.500 ευρώ.

Έτσι μετά τους Θέο, Ενγκουεμ και Λεάντρο και ο Καραλής προστέθηκε στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγή προς την ομάδα μας.

Βέβαια από την ΠΑΕ είχαν διαψεύσει την οποιαδήποτε προσφυγή αλλά και οφειλή προς τους ποδοσφαιριστές όμως η ιστοσελίδα flnews.gr που έχει το ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον Γιάννη Καραλή ο οποίος φαίνεται να επιβεβαίωσε και τις προσφυγές των υπολοίπων ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, όμως αν υπάρχει ζήτημα οφειλών σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσφυγή και άλλων ποδοσφαιριστών γεγονός που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ακόμη και την αδειοδότηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως από τις πληροφορίες της σελίδας μας πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός και δεν τίθεται κανένα θέμα τιμωρίας.






Παρελθόν ο Ζαλαώρας 



Όσον αφορά τώρα το μέτωπο της στελέχωσης του τεχνικού τιμ της νέας χρονιά φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις καθώς ο μέχρι πρώτεινος  προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας Γιάννης Ζαλαώρας έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Συγκεκριμένα με μία δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί επεσήμανε πως παύει να εργάζεται πλέον για την ομάδα μας.

Από την ανακοίνωση της επιστροφής του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας μας ήταν γνωστό πως το τεχνικό τιμ θα καθοριστεί από εκείνον αποκλειστικά.

Ο Γιάννης Ζαλαώρας την σεζόν που μας πέρασε έκανε εξαιρετική δουλειά στην Λαμία, όπως άλλωστε και στις υπόλοιπες ομάδες που έχει συνεργαστεί (Φωκικό, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική) όμως ο Μπάμπης Τεννές φαίνεται πως προορίζει κάποιον άλλον για την θέση αυτή.

Από την ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες...

za