Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής



Δείτε τι έγινε και αυτή την αγωνιστική στα γήπεδα της Super League...



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΑΜΙΑ 1-1

Πολύτιμο βαθμό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ πήρε η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε μισή από τις απουσίες και τους τραυματισμούς. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μαυροπάνος με κεφαλιά από κόρνερ του Ναδάλες, με τον Τσούκαλο να εκμεταλλεύεται την πολύ ωραία σέντρα του Πίτι, και να γράφει το τελικό 1-1 λίγο αργότερα. Στο τέλος του παιχνιδιού, κρίσιμες αποδείχτηκαν οι επεμβάσεις του Μελίσσα, ο οποίος κάλυψε επάξια το κενό του Παπαδόπουλου κάτω από τα δοκάρια.


Θυμηθείτε εδώ το παιχνίδι.

Συνθέσεις :

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72' Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61' Χαλκιαδάκης)


Λαμία (Μπάμπης Τεννές) : Μελλίσας, Μπουλούλης (75' Φράγκος), Παπαργυρίου (57' Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69' Τσούκαλος)


Σκόρερς : 64' Μαυροπάνος - 77' Τσούκαλος


Γήπεδο : Ζωσιμάδες






ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ 1-0


Άλλο ένα θετικότατο αποτέλεσμα απέσπασε η Λάρισα, νικώντας την Ξάνθη με 1-0 στο AEL FC ARENA. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, απειλώντας κυρίως με τον Γέντρισεκ, που ήταν ο άτυχος του αγώνα, αφού σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς. Τη λύτρωση για τους Λαρισαίους έφερε ο Κριζμάν στις καθυστερήσεις, αφού εκμεταλλεύτηκε την απίστευτη ασίστ του Περόνε, και νίκησε τον Ζίφκοβιτς. Την επόμενη βδομάδα, η ομάδα του Ηλία Φυντάνη θα αντιμετωπίσει την ομάδα μας, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Συνθέσεις :

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης) : Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (62’ Μονιάκης), Αβραάμ, Γκόλιας, Αγκάνοβιτς (88’ Μασούρας), Φάρκας, Ναβάρο, Φατιόν, Ντέλετιτς (97’ Λαμπρόπουλος)


Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς) : Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης (69’ Φλίσκας), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (69’ Τριάδης), Ουάλας, Λάζιτς, Πιτσέλι (25’ Σολτάνι), Λισγάρας


Σκόρερ : 90' +4' Κριζμάν


Γήπεδο : AEL FC ARENA






ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-1


Ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του αξιόμαχου Πλατανιά ο Πανιώνιος, επικρατώντας της ομάδας του Ρόκα με 2-1. Το σκορ άνοιξε με περιπετειώδη τρόπο ο Σπιριντόνοβιτς στο 29', όταν ο Λάμπρου έκανε την παράλληλη μπαλιά, και ο επιθετικός του Πανιωνίου την έστειλε πάνω στον Κοκκαλά, έπειτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Οι Χανιώτες δεν έμειναν άπραγοι, και ισοφάρισαν με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ενσικουλού, ο οποίος νίκησε τον πολύ καλό Κότνικ. Ένα τέταρτο πριν το τέλος, ο Κοροβέσης αποβλήθηκε λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη, και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα ο Κοκκαλάς δεν μπλόκαρε καλά την μπάλα σε φάουλ του Γεσίλ, και ο Γκιοατά έγραψε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις :

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου) : Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80' Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65' Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72' Γεσίλ), Ντουρμισάι


Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα) : Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87' Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (92' Πατράλης), Μπούντνικ (77' Ουές), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου


Σκόρερς : 29' Σπιριντόνοβιτς, 82' Γκιοατά - 61' Ενσικουλού


Γήπεδο : Νέας Σμύρνης




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4



Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό η αποστολή στο Αγρίνιο, καθώς "άλωσε" την έδρα του Παναιτωλικού με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με γκολ του Φορτούνη, που αξιοποίησε την πολύ ωραία μπαλιά του Μάριν. Παρόλ'αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, και ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Ένχελς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Μόρα πήρε διαφορά δύο τερμάτων (Φορτούνης, Ανσαριφάρντ). Οι Αγρινιώτες ξέμειναν από δυνάμεις, και στην εκπνοή ο Τζούρτζεβιτς διαμόρφωσε με ωραία κεφαλιά το τελικό 1-4.


Συνθέσεις :

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος) : Κυριακίδης, Μαρινάκης (67' Κλέσιο), Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Πάουλο, Τσοκάνης, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα (81' Γιαννιώτης), Μοράρ (74' Μαρκόφσκι)


Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής) : Προτό, Ομάρ, Ένχελς, Σισέ, Κούτρης (69' Φιγκέιρας), Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46' Οτζίτζα), Μάριν, Ανσαριφάρντ (77' Τζούρτζεβιτς)


Σκόρερς : 27' (αυτ.) Ένχελς - 6', 62' Φορτούνης, 66' Ανσαριφάρντ, 90'+1' Τζούρτζεβιτς


Γήπεδο : Παναιτωλικού





ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-3


Σημαντικό διπλό πήρε ο Αστέρας στη Ριζούπολη, νικώντας σχετικά εύκολα τον Απόλλων με 1-3. Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Καλτσάς έπειτα από κεφαλιά του Ιγκλέσιας, με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" να ισοφαρίζει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με πολύ ωραίο σουτ του Αλμπάνη. Η ομάδα του Παντελίδη πίεσε, και έφτασε σε δέυτερο τέρμα με τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος σεβόμενος το πέρασμα του από τον Απόλλων δεν πανηγύρισε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Καλτσάς μετά από μακρινό διώξιμο του Πασαλίδη.

Συνθέσεις :

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς) : Τσόβιτς, Κοντοές (75' Μάατσι), Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Ανιέτε, Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (81' Κιταμπάλα), Κούρος

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (87' Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης (57' Ισνάλδο), Μανιάς (77' Τσουκαλάς)

Σκόρερς : 51' Αλμπάνης - 20', 80' Καλτσάς, 70' Μανιάς

Γήπεδο : Ριζούπολη







ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0



Συνέχεια στις υψηλές φετινές πτήσεις βάζει ο Ατρόμητος, νικώντας τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι με 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ντιγκινί, μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, στην οποία συμμετείχαν τέσσερις παίκτες. Η ομάδα του Κάναντι δεν είχε θέμα να διατηρήσει το σκορ στην επανάληψη, με το σκορ να μένει ως έχει, και την ομάδα του Ανιγκό να αρχίσει να μπαίνει σε μπελάδες.

Συνθέσεις :

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι) : Γιαννιώτης, Χατζησαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί (93' Καρασαλίδης), Ντάουντα (73' Μένσα), Μάντσον, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (81' Ουμπίδες), Γιαννούλης, Ρισβάνης


Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό) : Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46' Ιωαννίδης), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78' Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (73' Ομπιόρα)


Σκόρερ : 43' Ντιγκινί


Γήπεδο : Περιστερίου




ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0



Θριαμβευτής στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διέσυρε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Πέλκας με πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ "κρέμασε" τον Διούδη, και έγραψε το 1-0. Το σκορ έμεινε έτσι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Έλληνα άσο να ξαναχτυπάει στις αρχές του δευτέρου, με την άμυνα των "πρασίνων" απλά να τον παρακολουθεί να διπλασιάζει τα τέρματα του "Δικεφάλου του Βορρά". Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί, με τον Κουλούρη να ευστοχεί σε πέναλτι που υπέπεσε ο Ινσούα(που αποβλήθηκε), και να σημειώνει το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πρίγιοβιτς με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή. Το παιχνίδι χάλασε στο τέλος, όταν ο Μακ έσπρωξε τον Βιγιαφάνες και αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα.


Συνθέσεις :

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας (Τσίμιροτ 57' ), Μαουρίσιο, Πέλκας, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 73' )


Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Διούδης, Ινσούα, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Λουντ, Κουρμπέλης, Cabezas, Βιγιαφάνες (Δώνης 85'), Γιόχανσον (Χίλιεμαρκ 46΄), Άλταν (Χουλτ 69΄)


Σκόρερς : 8', 47' Πέλκας, 66' (π.) Κουλούρης, 77' Πρίγιοβιτς


Γήπεδο : Τούμπα





ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1

Στην κορυφή παρέμεινε η ΑΕΚ,μετά την επικράτηση της επί της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ με 3-1. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ στο 12' ό Γιαννακόπουλος,σε μια άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα των Φαιάκων.  Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Παναγιώτη Κονέ με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον Δικέφαλο.  Οι "κιτρινόμαυροι" έριξαν τους ρυθμούς, ο Αραούχο πέτυχε το 3-0 με δυνατό σουτ, και το μόνο που κατάφερε η Κέρκυρα ήταν να μειώσει με πέναλτι του Νούνιες. 

Συνθέσεις :

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ) : Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες (71' Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας (77' Γιούσης), Χριστοδουλόπουλος (62' Γιακουμάκης), Αραούχο


Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης) : Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Σπίνουλας, Αναστασίου (58' Ντιόγκο), Μπαλάφας (71' Αρτυματάς), Επστάιν (46' Νούνιες), Μπάουμαν


Σκόρερς : 8' (αυτ.) Γιαννακόπουλος, 39' Κονέ, 53' Αραούχο - 86' (π.) Νούνιες


Γήπεδο : ΟΑΚΑ





ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ