Στο πλάνο και ο Εϊθμέντι (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Στο πλάνο και ο Εϊθμέντι (vid)





Η ομάδα μετά την χθεσινή εμφταική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό που την φέρνει με το...1μιση πόδι στους "8" του Κυπέλλου, κινείται πλεόν σε μεταγραφικούς ρυθμούς.


Από την αρχή κιόλας της σεζόν ήταν δεδομένη η ανάγκη για ενίσχυση της επιθετικής γραμμή και μετά τις αστοχίες με τους Ντακόλ και Κρισάντους πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσθήκη ενός μπορεί και δύο σέντερ φορ. Επίσης υπάρχει πρόθεση για απόκτηση ενός εξτρέμ, ενώ πιθανότατα θα αποκτηθεί ένας ακόμη αριστερός μπακ και ένας αμυντικός, αφού όπως λέει το ρεπορτάζ, ο Παπαργυρίου είναι εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ.

Έτσι μετά το όνομα του Λεονάρντο Μπάιμα, ο οποίος βρέθηκε στην Λαμία και θα δοκιμαστεί από τον Μπάμπη Τεννέ αμέσως μετά την άδεια των γιορτών, το ρεπορτάζ του Sport24.gt φέρνει στο προσκήνιο τον Αλάιν Εϊθμέντι! 

Ο Εϊθμέντι γεννήθηκε στις 10 Ιούνη του 1990 στο Μπεασαΐν και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Το 2011 μετακόμισε στην Μπιλμπάο, επέστρεψε στη Σοθιεδάδ και το 2013 πήγε στην Έιμπαρ.

Ακολούθησαν οι Λεγκανές, η Ρεάλ Ουνιόν και πέρυσι πέρασε για πρώτη φορά τα ισπανικά σύνορα για να αγωνιστεί στη Κύπρο και την ΑΕΛ (11 συμ). Το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν τον βρήκε στην πατρίδα του, Ισπανία, και τη Ράθινγκ Φερόλ (14 συμ. / 1 γκολ). Μετρά 61 συμμετοχές στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.


Δείτε τον να αγωνίζεται: