Βάντερσον η επιστροφή... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Βάντερσον η επιστροφή...





Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο θέμα που είχε προκύψει στην ομάδα μας με τον Βάντερσον..


Ο Βραζιλιάνος άσσος της ομάδας ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα παραμονές της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε τεθεί "εκτός ομάδας" από τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος τον είχε στείλει να προπονείται μόνος του.

Εκτός από το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες ο Βάντε έλειψε και από αυτό με την ΑΕΛ, με τον προπονητή της ομάδας μας να τονίζει στη συνέντευξη τύπου, πως είναι ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας, αλλά τιμωρημένος και εξαρτάται από τον ίδιο αν θα επιστρέψει στα πλάνα του ή όχι.

Έτσι οι δύο πλευρές έριξαν γέφυρες με αποτέλεσμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaraGate3 ο Βάντερσον να δίνει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση κυπέλλου της Πέμπτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα ο ίδιος ο Βραζιλιάνος φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα, ποστάροντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων στην οποία φαίνεται σε πρώτο πλάνο...

Όπως και να έχει το θέμα παραμονής του Βάντερσον στην ομάδα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, με τον Π. Παπαϊωάννου να επιθυμεί την διατήρησή του στο ροστερ της ομάδας...