Μπ. Τεννές: Μακάρι να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος ακόμα και με ισοπαλίες... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μπ. Τεννές: Μακάρι να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος ακόμα και με ισοπαλίες...



Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στην Λαμία και τον Παναιτωλικό...


Μπ. Τεννές:





"Θέλαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη νίκη, γιατί είχαμε υποσχεθεί μέσα στα αποδυτήρια ότι θα την αφιερώσουμε στον πρόεδρό μας, για ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας που είχε, όμως, τα ίδια λόγια είπαμε και στο ημίχρονο και νομίζω κάνοντας αυτή την ανατροπή, τουλάχιστον δεν τον στεναχωρήσαμε. Είναι μεγάλη ανατροπή σήμερα, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο νομίζω είχαμε πολύ ψυχή, γιατί μόνο με ψυχή θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι και το καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Όμως, νομίζω ότι όλο το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει και θα μπορούσαμε αν είχαμε λίγο καλύτερες επιλογές να το γυρίσουμε πιο νωρίς. Στο πρώτο ημίχρονο, παρ'ότι είχαμε συζητήσει με τα παιδιά ότι αν δώσουμε χώρους, ο αντίπαλος είναι εξαιρετικά γρήγορη ομάδα και βγάζει συνεργασίες στην επίθεση, πιαστήκαμε "κορόιδα" και βρεθήκαμε πίσω, αλλά στο τέλος νομίζω έτσι όπως έγινε φύγαμε ικανοποιημένοι κι αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για άλλη μια φορά που μας πίστεψε και μας βοήθησε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά βέβαια μετά την μείωση του σκορ. Τελείωσε ένα παιχνίδι, η έδρα μας εξακολουθεί να παραμένει και μακάρι να μείνει έτσι αλώβητη, αλλά με πολλά προβλήματα τελείωσε για εμάς το παιχνίδι. Αποβολές, κάρτες. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Έδωσα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πραγματικά καταθέσαν την ψυχή τους."

Για τον λόγο που αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος: "Δεν ξέρω ακόμα. Ακόμα δεν έχουμε πάει στους διαιτητές να δούμε το φύλλο αγώνος, αλλά κι ο Ακόστα μου είπε ότι δεν τον χτύπησε  κι ο Παπαδόπουλος ότι πανηγύρισε μπροστά του. Τώρα τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνος δεν ξέρω." 

Αν επηρέασε η έλλειψη του Αναστασιάδη: "Εντάξει υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι σημαντικά. Ο Ανέστης είναι ένας από αυτούς, κατευθύνει την άμυνα. Εμείς, όπως σας είπα, πιαστήκαμε λίγο στον ύπνο. Δεχτήκαμε δύο γκολ, ενώ είχαμε εμείς την μπάλα και σε κόντρα επιθέσεις δεν είχαμε τις επιστροφές που θα έπρεπε. Μετά με τις αλλαγές, που κάναμε νωρίς, καταφέραμε να το γυρίσουμε." 

Αν είναι επιτακτική η ανάγκη της ενίσχυσης: "Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, θα κοιτάξουμε και σε αυτά τα παιχνίδια τι μπορούμε να πάρουμε, αλλά το ότι θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα αυτό "φωνάζει". Τώρα σε τι βαθμό, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα βρούμε. Δεν είναι η πιο καλή εποχή να κάνεις μεταγραφές τον Γενάρη, το πρωτάθλημά μας λήγει πολύ νωρίς, τον Απρίλιο και το να προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες από Βραζίλια κι Αργεντινή νομίζω ότι μέχρι να προσαρμοστούν θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Η προσπάθειά μας θα είναι μήπως μπορέσουμε, μέσα από την ελληνική αγορά ή σε τελική ανάλυση παίκτες που θα έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικότητας να έρθουν να ενσωματωθούν αμέσως."

Αν θα ρίσκαρε με προπονητές Β' Εθνικής: "Να δούμε πώς θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο βαθμολογικά, κι από εκεί και πέρα θα είναι κι οι επιλογές μας ανάλογες. Όμως, αυτή την στιγμή σας λέω ότι στο μυαλό μου έχω, που αν είναι δυνατόν να ενσωματωθούν την επόμενη μέρα."

Αν θα κάνει rotation λόγω και των σημερινών προβλημάτων: "Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιο παιδί που να μην έχει παίξει, είτε σε παιχνίδι κυπέλλου, είτε ως αλλαγή ή βασικός. Εγώ βλέπω όλους τους ποδοσφαιριστές στην τηλεόραση κι επιλέγω αυτούς που κατά την γνώμη μου μπορούν να βοηθήσουν."

Για το αήττητο των έξι αγωνιστικών: "Να και κάτι καλό για να χαμογελάσουμε(σ.σ.γέλια). Για μια νεοφώτιστη ομάδα, που μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτό το πρωτάθλημα, το να παραμένει αήττητη για έξι αγωνιστικές, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Τώρα θα μου πείτε ότι είναι ισοπαλίες. Μακάρι να είναι από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια ισοπαλίες. Θα έχουμε σωθεί."

Αν προτιμά κάποιο αντίπαλο για το κύπελλο: "Νομίζω ότι η ομάδα μας δεν θα έχει την πολυτέλεια να παίξει σε δύο ταμπλό. Καλύτερα κάποιον εμπορικό αντίπαλο."

Αν υπάρχει μυστικό για το απόρθητο: "Έχουμε από πέρυσι να λέμε ότι δεν είναι εύκολο να δώσουμε τα κλειδιά να μπει κάποιος μέσα στο σπίτι μας. Αν θα μπει, θα τον πετάξουμε από το μπαλκόνι ή δεν θα τον αφήσουμε. Μεταφορικά πάντα. Αυτό νομίζω έχει περάσει. Η ομάδα εδώ γιγαντώνεται και βγάζει ενέργεια, δύναμη και τρεξίματα. Μακάρι να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, πράγμα πάρα πάρα πολύ δύσκολο."

Αν υπήρχε προσωπικός λόγος για να μην χάσει σήμερα το ματς: "Με βομβαρδίσατε σήμερα(σ.σ.γέλια). Θα σας πω ότι στον Παναιτωλικό πέρασα δύο υπέροχα χρόνια με πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρό του, κύριο Κωστούλα, αλλά σε όλες τις ομάδες που έχω περάσει έχω κάνει και φίλους κι αντιπάθειες. Αυτά είναι δεδομένα. Αλλά σας λέω ότι στον Παναιτωλικό πέρασα θαυμάσια, πανηγύρισα και την άνοδο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα."




Mπ. Μιχαηλίδης:






"Καταρχάς πρέπει να ζητήσω εκ μέρους του προπονητή μας κου Μάκη Χάβου, συγνώμη για το γεγονός πως δεν παρευρίσκεται εδώ. Είναι γνωστό της πάσης ότι η ομάδα του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός και η διοίκησή του, προσπαθούν να υπηρετήσουν ένα υγιές ποδόσφαιρο και στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο προπονητής μας. Δυστυχώς αυτό κάποιοι δεν το σέβονται.Και αυτό επαναλαμβάνεται. Το γεγονός ότι ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα 9 λεπτά μετά το πέρας της υπόδειξης των καθυστερήσεων των τεσσάρων λεπτών, η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανένας, είναι ότι ο διαιτητής δεν τα πάει καλά με τους αριθμούς και τα μαθηματικά και να μπερδεύει το 4 με το 9. Ευχαριστώ πολύ..."






Απόδοση: Χριστίνα Παπά