Φορ για όλα τα γούστα... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Φορ για όλα τα γούστα...


Kαλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους για τις μέρες. Χριστούγεννα χθες για όλο τον κόσμο όμως όχι για την ομάδα του Lamiaragate3.gr.

Tην ώρα λοιπόν που όλοι γιόρταζαν με τις οικογένειες και τους φίλους, εμείς είχαμε βγει στην...πιάτσα ψάχνοντας περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα μας υπό προϋποθέσεις.

Επιλέξαμε επτά περιπτώσεις επιθετικών τους οποίους και σας παρουσιάζουμαι:




Mark Markovski




Ξεκινάμε το scouting  report μας, με το πιο καυτό όνομα της επικαιρότητας μέχρι στιγμής, αφού αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του. Ο πρώην πλέον επιθετικός του Παναιτωλικού Μάρκο Μαρκόφσκι, αποχαιρέτησε τους Αγρινιώτες μετά από 2 χρόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα μας παρακολουθεί την περίπτωσή του καθώς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει σχετικά χαμηλό κόστος, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστικό ρυθμό αφού μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 1 γκολ σε αυτό του Κυπέλλου απέναντι στον Πανσερραϊκό.  Συνολικά με την φανέλα του Παναιτωλικού έχει καταγράψει 64 συμμετοχές έχοντας πετύχει 16 γκολ... Στη χώρα μας ήρθε το 2008 για λογαριασμό της Καλλιθέας, ενώ έχει περάσει και από Δόξα Δράμας (2009-2011) Ξάνθη (2011-2013)  και Κέρκυρα (2014-2015)








Tάσος Καραμάνος


Μια περίπτωση ιδανική για την Λαμία είναι αυτή του Τάσου Καραμάνου. Ο 27χρονος Έλληνας επιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στην Ρίο Άβε από όπου και αναμένεται να αποτελέσει πρόωρα παρελθόν αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον σύλλογο. Στους Πειραιώτες ανήκει από το 2014 χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι αφού έχει δοθεί δανεικός επίσης σε Ατρόμητο, Πανιώνιο και Φεϊρένσε. Στο πρωτάθλημα της χώρας μας μετρά συνολικά 123 συμμετοχές και 16 γκολ και 8 γκολ σε 23 συμμετοχές για το Κύπελλο Ελλάδος. Αν τελικά επιστρέψει θα αποτελέσει μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες, όμως θα ήταν ιδανική περίπτωση για την Λαμία...









Εvgen Seleznev




Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της σχετικής μας λίστας είναι ο Evgen Seleznev. Ο 32χρονος επιθετικός είναι πολύ γνωστός στην χώρα του από το πέρασμα του σε Σαχτάρ, Αρσεναλ Κιέβου και Ντνίπρο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σαχτάρ, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα το υπέγραψε το 2006. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Αρσεναλ Κιέβου όπου σε μια διετία (2006-2008) σημείωσε 36 συμμετοχές και 16 γκολ. Με την φανέλα της Σαχτάρ αγωνίστηκε την σεζόν 2008-2009 καταγράφοντας συνολικά 26 συμμετοχές και 7 γκολ.  Ακολούθησε η Ντνίπρο όπου την διετία 2009-2011 σημείωσε 30 γκολ σε 51 συμμετοχές για να επιστρέψει στην Σαχταρ για έναν χρόνο.Εκεί κατάφερε να σημειώσει 16 γκολ σε 26 συμμετοχές, προκαλώντας και πάλι το ενδιαφέρον της Ντνίπρο η οποία τον απέκτησε εκ νέου. Εκεί έμεινε για άλλα 4 χρόνια πετυχαίνοντας συνολικά 38 γκολ σε 88 συμμετοχές. Ακολούθησε η Κουμπάν για το πρώτο εξάμηνο του 2016 (9 συμμετοχές, 3 γκολ) και ξανά η Σαχτάρ για το υπόλοιπο μισό (3 συμμετοχές, 1 γκολ). Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της  Καραμπουκσπορτ όπου σε 29 συμμετοχές κατάφερε να πετύχει 7 γκολ. Έίναι διεθνής με την φανέλα της Ουκρανίας με 11 γκολ σε 54 συμμετοχές. Τέλος μετρά 49 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League) έχοντας πετύχει 13 γκολ. Είναι ελεύθερος και μπορεί να απασχολήσει την ομάδα μας αν ρίξει και αυτός λίγο τις απαιτήσεις του!









Džengis Čavušević





Ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε σίγουρα να απασχολήσει την ομάδα μας θα ήταν ο Dzengis Cavusevic. O Σλοβένος 30χρονος επιθετικός είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό ωστόσο όχι στο Ελετικό..Αγωνίζεται εκεί από το 2010  έχοντας περάσει από την Will, την St. Gallen και την Ζυρίχη. Έμεινε ελεύθερος από την Ζυρίχη στις 20 Δεκεμβρίου αφού δεν υπολογιζόταν από τον τεχνικό της ομάδας και αγωνιζόταν με την Κ-20. Με την φανέλα της Ζυρίχης την τελευταία διετία μετρά 39 συμμετοχές έχοντας στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 11 φορές.










Stevo Nikolic




O 33χρονος Βόσνιος Στέβο Νίκολιτς, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ζελιεζνιτσαρ Σαράγεβο από όπου και έμεινε ελεύθερος πριν από περίπου ένα μήνα. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Οτελούλ,  Ντέμπρετσεν, και Σπάρτακ Τρναβα ενώ με την πρώην ομάδα του, στην οποία αγωνιζόταν από το 2016 είχε καταγράψει 34 συμμετοχές έχοντας πετύχει 6 γκολ. Τέλος είναι 4 φορές πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της χώρας του και μια φορά νταμπλούχος στον Ουγγρικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ντέμπρετσεν...








Dominik Glavina



Eπόμενος ποδοσφαιριστής στη λίστα μας είναι ο Ντομινίκ Γκλάβινα. Ο 25χρονος επιθετικός από την Κροατία, διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας του είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι αναζητώντας το επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην χώρα του και την Βαραζντιν για να μετακομίσει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μπέιταρ Ιερουσαλήμ (26 συμμετοχές, 3 γκολ). Η σεζόν 2012-2013 τον βρήκε στην Σλάβεν Μπελούπο όπου σε 29 συμμετοχές πέτυχε 6 γκολ Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε  με την φανέλα της Ρούνταρ Βελένιε καταγράφωντας 36 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 16 γκολ.









Georgi Hristov



Τελευταίο όνομα της λίστας μας είναι ο 32χρονος Βούλγαρος Georgi Hristov.

O επιθετικός από την γειτονική χώρα έχει γράψει την δική του ιστορία αφού έχει αγωνιστεί σε Μποτεφ Πλοβντιβ, Λέφσκι Σόφιας, Σλάβια Σόφιας, Βίσλα Κρακοβίας, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, και Λοκομοτίβ Σοφιάς. Από το 2013 είχε μετακομίσει στην Αμερική και την Tampa Bay Rowdies από την οποία έμεινε ελεύθερος .........Στο πρωτάθλημα της Αμερικής κατέγραψε 136 συμμετοχές πετυχαίνοντας 47 γκολ συνολικά, ενώ την σεζόν που μας πέρασε σε 34 συμμετοχές σημείωσε 15 γκολ. Μια αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτη επίδοση.