Πρόθεση και από τις δύο πλευρές να διεξαχθεί το παιχνίδι... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Πρόθεση και από τις δύο πλευρές να διεξαχθεί το παιχνίδι...




Μπορεί η χιονόπτωση να συνεχίζεται κανονικά στην πόλη της Λαμίας και το ΔΑΚ να έχει φορέσει το λευκό του πέπλο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό οδεύει ολοταχώς προς αναβολή.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiaragate3.gr  πρόθεση και των δύο πλευρών είναι διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη τοποθέτηση από την μία ή την άλλη πλευρά.

Και μπορεί ο διαιτητής της συνάντησης να είναι αυτός που θα κρίνει το αν θα έχουμε σέντρα, ωστόσο τις επόμενες ώρες τα μηχανήματα του δήμου θα μεταβούν στο ΔΑΚ  προκειμένου να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διευκολύνουν όσο μπορούν τις συνθήκες της αναμέτρησης.

Αν ο κος Αρετόπουλος κρίνει πως η αναμέτρηση δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει, το παιχνίδι αναβάλλεται για αύριο Παρασκευή 22/12 την ίδια ώρα.

Αυτό το ενδεχόμενο θέλουν να αποφύγουν και οι δύο πλευρές καθώς υπενθυμίζουμε πως από αύριο ξεκινά κανονικά η άδεια των ποδοσφαιριστών για τα Χριστούγεννα, με τους περισσότερους να έχουν φροντίσει ήδη να κλείσουν τα εισιτήρια τους.

Τo Lamiaragate3 παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσει