Έφυγε για Γιάννενα η Λαμία.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Έφυγε για Γιάννενα η Λαμία....



Για τα Γιάννενα ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με τον τοπικό ΠΑΣ, θα ταξιδέψει σήμερα η ομάδα μας.

Ο Μπάμπης Τεννές δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τιμωρημένους Παντελιάδη, Ακόστα και Παπαδόπουλο αλλά και τον Βάντερσον(λόγω πειθαρχικού παραπτώματος) , ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή μετά από πολύ καιρό και την αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, τον Ιορδάνη Παπαργυρίου. Μάλιστα στην αποστολή μετέχει και ο Ανέστης Αναστασιάδης ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ωστόσο έχει μείνει πίσω αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, την Κυριακή (10/12, 17:15).
Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Αναστασιάδη και Πίτι που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους έχοντας χάσει όμως αρκετές προπονήσεις, ενώ απέκλεισε τους τιμωρημένους Παντελιάδη, Παπαδόπουλο, Ακόστα και τον Βάντερσον ο οποίος υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι οι: Μελίσσας, Πίτκας, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Καραγιάννης, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.