Κ-19: ΠΑΣ Λαμία - Λεβαδειακός 1-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κ-19: ΠΑΣ Λαμία - Λεβαδειακός 1-0



Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-19 της Super League η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Λεβαδειακού και επικράτησε με 1-0.


Ανώτερη η ομάδα της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο είχε την κάτοψη της μπάλας και δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βλαχομήτρο στο 23' και στο 35' και μια με τον Λαμπρόπουλο στο 31' χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Η πιο κλασσική στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο ήταν στον 24 με σουτ του Χάρισον το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Σομογλου...

Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο με την Λαμία να συνεχίζει την πίεση της ψάχνοντας το γκολ με το άγχος να αυξάνεται όσο περνούσε η ώρα. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 82' λεπτό από τον Φουσέκη ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε τα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.


Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Καρβέλης (80' Φουσέκης), Αλτάνης, Βλαχομήτρος (87' Μαγκλάρας), Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης (70' Κασάπας)
Λεβαδειακός (Άριαν Τζούμπα): Ζωγράφος, Λιάγκας (64' Ματσοτάι) , Δήμος, Πούλος, Νίκας (74' Μάκος), Κυριαζής, Κολιμάτσης, Κοτρογιάννης, Νικολάου, Τσάπρας, Χαρισον (60' Σπυράκης)