Το ντεμπούτο του Ρόμανιτς - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Το ντεμπούτο του Ρόμανιτς


Την δική τους ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στην ομάδα πήραν από τον Μάκη Χάβο αρκετοί ποδοσφαιριστές με ελάχιστο ή μηδενικό χρόνο συμμετοχών μέχρι  στιγμής. Το ντεμπούτο του ωστόσο πραγματοποίησε ο Ρόμανιτς ο οποίος μάλιστα άφησε θετικές εντυπώσεις.

Nτέιβιντ Άντρονικ και Βασίλης Κωστίκας επίσης χρησιμοποιήθηκαν χθες, όμως οι δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν δείξει δείγματα γραφής, ο ένας από την περσινή σεζόν ακόμη και ο άλλος από το πρωτάθλημα της Κ-19.

Ο Ρόμανιτς έκανε ντεμπούτο χθες με τα κυανόλευκα, αφήνωντας θετικότατες εντυπώσεις, κάτι που τόνισε και στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος.

"Είναι ένας παίκτης που μπορείς να δουλέψεις πάνω του, έχει τεχνική και εκρηκτικότητα και σίγουρα το μέλλον του ανήκει" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας μας.

Ίσως ο Μάκης Χάβος να βλέπει στον Λάζαρ, μια εξαιρετική επιλογή για τα φτερά της επίθεσης, από τη στιγμή μάλιστα που ο Καραμάνος μοιάζει να υποστηρίζει καλύτερα την θέση του σέντερ φορ, ενώ ο Μαστούρ, προορίζεται κυρίως για τον άξονα και όχι για τα άκρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον και είναι στο χέρι του, να τις αρπάξει από τα μαλλιά και να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του...

Και που ξέρεις; Μπορεί ενόψει Ιανουαρίου να αποδειχθεί μεταγραφή εκ των έσω και να μην χρειαστεί προσθήκη εξτρέμ, όπως προανήγγειλε ο Μάκης Χάβος...