Γενική είσοδος 5€ στο ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Γενική είσοδος 5€ στο ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΣ Λαμία




Κίνηση συσπείρωσης από τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, που βάζει γενική είσοδο 5 ευρώ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Νίκη πάση θυσία θέλουν οι Γιαννιώτες που την Κυριακή θα υποδεχθούν την ομάδα μας για την 9η αγωνιστική της Super League.

H oμάδα του Γιάννη Πετράκη μετά την ήττα από την Ξάνθη με 2-1 και βλέποντας την Λαμία να πηγαίνει στα Γιάννενα....ανεβασμένη μετά τα δύο σερί τρίποντα, θέλει τη νίκη που θα την επαναφέρει στις επιτυχίες.

Η διοίκηση των Ηπειρωτών το γνωρίζει καλά αυτό και έτσι ανακοίνωση πως η αναμέτρηση θα έχει γενική είσοδο 5€ ώστε να δώσει δυνατό παρόν ο κόσμος της ομάδας...



Aναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ομάδα βλέποντας τα τελευταία τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα και θέλοντας να βοηθήσει και να θωρακίσει τον ΠΑΣ στην έδρα του και κυρίως στο να είμαστε δυνατοί απέναντι στον κάθε αντίπαλο, δίνοντας ώθηση στον κόσμο και αυτός με τη σειρά να του να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας, αποφάσισε την αλλαγή των τιμών για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Έτσι λοιπόν για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» θα έχει Γενική Είσοδο 5€ (εκτός από τις θύρες 5 GOLD, 3VIP), απέναντι στη Λαμία.