Το αθόρυβο ντεμπούτο του Κασναφέρη στον πάγκο της Λαμίας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Το αθόρυβο ντεμπούτο του Κασναφέρη στον πάγκο της Λαμίας





Πέρασε και δεν…ακούμπησε ο Γιώργος Κασναφέρης στο επίσημο ντεμπούτο του στη Λαμία. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για τον παλαίμαχο ρέφερι.



Όταν ο Γιώργος Κασναφέρης διέκοπτε αιφνιδίως την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό, πολλοί ήταν εκείνοι εντός κι εκτός των τειχών της βοιωτικής ομάδας, οι οποίοι προέβλεπαν πως θα αποδείξει πως διαθέτει το λεγόμενο «know how» προκειμένου να αλλάξει δαχτυλίδια με άλλη σουπερλιγκάτη ΠΑΕ μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Κάποιοι μάλιστα έλεγαν πως δεν θα χρειαστεί παρά μονοψήφιο αριθμό ημερών προκειμένου να βρει την επόμενη ομάδα της παραγοντικής καριέρας του.

Ε μία που το΄παν και μία που έγινε!

Ο «Κάσνα» στις 2 Οκτωβρίου χώρισε τους δρόμους του με το Λεβαδειακό και στις 9 του μηνός ανακοινώθηκε στη Λαμία. Κι όλα αυτά, μέσα σε μόλις επτά ημέρες!

«Αυτά, μόνο ο Κασναφέρης» όπως χαριτολογώντας λέγεται στην πιάτσα για τον άλλοτε διεθνή ρέφερι.

Ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας εμφανίστηκε την Τρίτη (9/10) στην προπόνηση της νέας του ομάδας και μάλιστα με αθλητική (!) κι όχι πολιτική περιβολή, κάτι που μάλλον δεν συνηθίζεται αν κρίνουμε από τους υπόλοιπους σουπερλιγκάτους διευθυντές.

Κι αφού είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, την Παρασκευή (13/10) έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των Φθιωτών στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ένα ντεμπούτο όμως που όχι απλά δεν σήκωσε ίχνος…σκόνης, αλλά θα έλεγε κανείς πως πέρασε και εντελώς απαρατήρητο.

Βλέπετε, ο νέος διευθυντής της Λαμίας δεν υπήρξε το ίδιο δραστήριος στον πάγκο, όσο μας είχε συνηθίσει στις προηγούμενες του συνεργασίες με Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακό.

Για να καταλάβετε ούτε για μια στιγμή δεν έφυγε από την θέση του για κάποια μικρή οδηγία προς παίκτη της Λαμίας ή για κάποια διαμαρτυρία προς τον ρέφερι Τζήλο.

Σεμνά και ταπεινά στον πάγκο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, ίσως στο πιο αθόρυβο (παραγοντικό) ντεμπούτο της καριέρας του.

Συμβαίνουν κι αυτά. Καλορίζικος και καλή δύναμη.


Πηγή:sdna