Αν θέλει πρόκριση, η νίκη είναι μονόδρομος... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Αν θέλει πρόκριση, η νίκη είναι μονόδρομος...





Την πρώτη της νίκη στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου θα ψάξει η Λαμία σήμερα απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο (19:30, Cosmote Sport1) αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση.


Η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχεται σήμερα τον ΝΠΣ Βόλο ο οποίος εντυπωσιάζει τόσο στο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 7-0 απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και στο Κύπελλο (5-1 τον Απόλλων Λάρισας).

Η ήττα από την ΑΕΚ για την ομάδα μας σε συνδυασμό με την νίκη των κυανέρυθρων του Βόλου απέναντι στον Απόλλων Λάρισας καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη νίκη στο σημερινό ματς, αν οι κυανόλευκοι επιθυμούν να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Σε περίπτωση ισοπαλίας πάνε με την πλάτη στο τοίχο στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Λάρισας να ψάξουν νίκη με πολλά γκολ (5+), με προϋπόθεση να ηττηθεί ο Βόλος από την ΑΕΚ, ενώ αν αύριο η Λαμία γνωρίσει την ήττα, αποκλείεται αυτομάτως από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Αν θέλει πρόκριση λοιπόν, (η αλήθεια είναι ότι έχουμε γλυκαθεί από τις πορείες των περασμένων ετών στο Κύπελλο) η νίκη είναι μονόδρομος. Σε μια διοργάνωση που δεν είναι προτεραιότητα για την Λαμία, αφού αυτή είναι η παραμονή στην Super League και που αν έρθει αποκλεισμός, μικρή σημασία θα έχει για την ομάδα...

Όλα αυτά θα τα δούμε το απόγευμα, στο ΔΑΚ Λαμίας, που λόγω ημέρας και ώρας δεδομένα θα έχει μικρότερη προσέλευση, όμως η διοίκηση φρόντισε να έχει σε ακόμη ένα παιχνίδι προσιτές τιμές στα εισιτήρια.

Όσοι περισσότεροι βρεθούν στο γήπεδο, τόσο το καλύτερο για την ομάδα...

Τέλος όσον αφορά τα πλάνα του Μάκη Χάβου, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές λόγω και του ροτέισον που θα κάνει ο έμπειρος τεχνικός. Παπαργυρίου, Οσμάν, Μαστούρ, Καραγκούνης, Τσούκαλος, Κωστίκας, Ρόμανιτς πιθανότατα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.