K-17 Ξάνθη - ΠΑΣ Λαμία 1-1 (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

K-17 Ξάνθη - ΠΑΣ Λαμία 1-1 (pics)





Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-17 της Super League η Λαμία έμεινε ισόπαλη 1-1 με την πρωτοπόρο Ξάνθη στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων.


Το συγκρότημα του Αποστόλη Καραπλή πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και αν και προηγήθηκε στο 41' με φάουλ του Νικολόπουλου, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, ισοφαρίστηκαν στο 55΄σε 1-1 με τον Μανίσογλου, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 68ο λεπτό ο Βαγγέλης Μαυράδας είπε όχι σε εκτέλεση πέναλτι του Κοτόπουλου κρατώντας το -1-1 για την ομάδα του. 

Με το αποτέλεσμα αυτό η Λαμία παραμένει στην 6η θέση με 5 βαθμούς ενώ η Ξάνθη βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 10 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι συνθέσεις:

XANTHI FC: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (85′ Χασάνογλου), Μπαζοΐδης (46′ Μολώνης), Δημητριάδης (46′ Τσιπούρας), Γκαρνέτας, Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης (85′ Ασήμογλου).

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος, Σπαθούλας, Γεωργούσης, Σεντής, Κωστάκος, Ματθαίου, Τζιος, Γεμενής (50′ Τόλα), Νικολόπουλος, Τσιάτσιος.


πηγή φωτό:xanthi-sport.gr