Ο Παπαπέτρου τελικά θα διευθύνει το Λαμία -ΝΠΣ Βόλος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο Παπαπέτρου τελικά θα διευθύνει το Λαμία -ΝΠΣ Βόλος






Ο Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει τελικά το παιχνίδι Κυπέλλου Λαμία-Βόλος ΝΠΣ, καθώς ο Ζαχαριάδης που είχε ορίσει αρχικά η ΚΕΔ, διευθύνει αγώνα πρωταθλήματος μόλις μία ημέρα νωρίτερα!


Το λάθος με τον ορισμό του Μακεδόνα ρέφερι έσπευσε να διορθώσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (30/10) ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Κι αυτό γιατί ο Ζαχαριάδης μία ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Κάπως έτσι το ματς στη Λαμία ορίστηκε τελικά να το "σφυρίξει" ο Τάσος Παπαπέτρου, που για το πρωτάθλημα θα διαιτητεύσει αύριο (27/10) την αναμέτρηση Λάρισα-ΟΦΗ.

Παράλληλα υπήρξε και αλλαγή τέταρτου διαιτητή στον αγώνα Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης, όπου μπήκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης αντί του Δημήτρη Καραντώνη.

Αλλαγές όμως είχαμε και στη Football League. Τον αγώνα Σπάρτης-ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν θα τον διευθύνει τελικά ο Γκάμαρης, αλλά ο Γιάννης Νεοφυτιάδης, ενώ α' βοηθός στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα μπήκε ο Μάριος Γκιόσης αντί του Παπαδόπουλου.