Σκάουτερ και...Πινιώτης στο Φραντζή... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Σκάουτερ και...Πινιώτης στο Φραντζή...



Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας Κ-19 της Λαμίας απέναντι στον Λεβαδειακό τόσο αγωνιστικά όσο και εξαγωνιστικά.  Το lamiaragate3.gr έχει το ρεπορτάζ.


Το ντέρμπι της Στερεάς μεταφέρθηκε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Φραντζή, όπου οι ομάδες υποδομών διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-19.

Μπορεί η προσέλευση να μην ήταν μεγάλη όμως το Lamiaragate3.gr εντόπισε τις ιδιαίτερες παρουσίες στις εξέδρες του γηπέδου.

Αρχικά την αναμέτρηση παρακολούθησε ο 'Αγγελος Πινιώτης ο οποίος για ένα ημίχρονο βρέθηκε στο Φραντζή, στήνοντας μάλιστα και....πηγαδάκια με τον Βασίλη Κωστίκα ο οποίος βρισκόταν επίσης στις κερκίδες.




Σκάουτερ με 2 στο στόχαστρο...

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ανάμεσα στο κοινό, βρέθηκε και ένας σκάουτερ, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε ήρθε να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχοντας στο στόχαστρο 2 ποδοσφαιριστές.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) είναι πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα επανέλθουμε στο μέλλον με περισσότερες πληροφορίες...