Η ΚΕΔ δεν τιμώρησε τον Κομίνη για το πέναλτι του Άρη στη Νέα Σμύρνη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η ΚΕΔ δεν τιμώρησε τον Κομίνη για το πέναλτι του Άρη στη Νέα Σμύρνη






Παρά το γεγονός ότι ο Άρης δεν πήρε πέναλτι-μαρς στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Κομίνης πήρε σερί ορισμό από την ΚΕΔ.



 Η 6η αγωνιστική ήταν από τις πλέον πολυσυζητημένες του φετινού πρωταθλήματος αναφορικά με τον "θόρυβο" που προκάλεσαν οι αποφάσεις των διαιτητών. Ανάμεσα στα παιχνίδια που υπήρξαν "παρατράγουδα" ήταν κι εκείνο του Πανιωνίου με τον Άρη, όπου ο Ιστορικός επικράτησε με 1-0. 

Οι "κίτρινοι" πάντως έχουν δίκαιο να διαμαρτύρονται, καθώς στο 47' ο Ματέο Γκαρσία ανατρέπεται ξεκάθαρα από τον Μπανανά, αλλά ο Γιώργος Κομίνης δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Πρόκειται για ένα πανθομολογούμενο πέναλτι, το οποίο όμως δεν πήραν οι "κίτρινοι" και υπέστησαν τη δεύτερη ήττα της σεζόν. 

Ενώ ωστόσο θα περιμέναμε να υπάρξει ανάλογη αντιμετώπιση από την ΚΕΔ και να κρατήσει την ίδια στάση που κράτησε σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις φέτος, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουτσιαύτης για το ΠΑΟΚ-Αστέρας έμεινε τέσσερα παιχνίδια εκτός ορισμών, ο Σιδηρόπουλος για το Ξάνθη-Παναθηναϊκός έμεινε στον "πάγο" για τρεις αγωνιστικές κι ο Παπαδόπουλος επίσης για τρία ματς λόγω της διαιτησίας του στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ. 

Στον αντίποδα ο Κομίνης πήρε σερί ορισμό και μάλιστα όχι ως τέταρτος όπως συνηθίζεται σε περίπτωση επιβράβευσης από την ΚΕΔ για μία καλή διαιτησία, αλλά ξανά ως πρώτος διαιτητής, μιας και θα διευθύνει τον σαββατιάτικο αγώνα της Λάρισας με τη Λαμία. Υπενθυμίζεται ότι παρά τις αρχικές αναφορές σε μερίδα του Τύπου περί παραπομπής του Θεσπρωτού ρέφερι για το ματς της Νέας Σμύρνης, το SDNA δεν είχε πάρει θέση, μιας και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν. 

Παραμένει βέβαια άγνωστο το τι ακριβώς έγινε με τη βαθμολογία του Κομίνη από τον παρατηρητή Κουρκούνα. Αν δηλαδή όντως "έστειλε" τον διεθνή ρέφερι, αλλά η ΚΕΔ πέταξε στα... σκουπίδια την έκθεσή του ή απλώς η επιτροπή θεώρησε πως δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό διαιτητικό λάθος κι ως εκ τούτου αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Άρη. 

πηγή:sdna