Διαβάστε την συνέντευξη τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε την συνέντευξη τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα




Χτες η Λαμία βγήκε νικήτρια από την αγωνιστική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό με 0-3.
Μετά την λήξη του αγώνα, οι πρωταγωνιστές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.




Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις τους:

Γιώργος Κόλτσης(συνεργάτης Μπάμπη Τεννέ): «Άλλη μία σημαντική νίκη. Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη δύσκολη συνέχεια. Είχαμε μόνο στόχο τη νίκη, να πάρουμε το ματς και μπήκαμε αποφασισμένα από την αρχή. Συνολικά ήμασταν καλύτεροι και το σκορ είναι δίκαιο. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, γιατί σε τρεις ημέρες έχουμε ένα πολύ δύσκολο εντός. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το πάρουμε και αυτό. Είμαστε καλά, παίρνουμε αποτελέσματα και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Καλή συνέχεια στον Παναγιώτη Διλμπέρη και τον Πανσερραϊκό, μια ομάδα με βαριά ιστορία. Θεωρώ ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα και δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή. Είναι μία καλή ομάδα, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και της λείπει ένα αποτελέσμα για να πάρουν ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές και να έχουν καλύτερη συνέχεια».

Λευτέρης Ματσούκας(ποδοσφαιριστής Λαμίας):
«Ήρθαμε εδώ με ένα σκοπό, να πάρουμε το τρίποντο. Θεωρώ ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλουμε να δούμε τη δύσκολη συνέχεια και να δείξουμε ότι δικαίως βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Συγχαρητήρια και κουράγιο στον Πανσερραϊκό. Όπως είπε και ο προπονητής μου ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι το αντίδοτο γι' αυτές τις κακές εμφανίσεις».