Στον Δρ(Όμο) για τον τίτλο (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Στον Δρ(Όμο) για τον τίτλο (vid)



Με έναν εκπληκτικό Σουλεϊμάν Όμο, η Λαμία έκαμψε την αντίσταση και της Σπάρτης, και με την όγδοη σερί εντός έδρας νίκη της, διατηρήθηκε στην κορυφή.
Η ομάδα της Λαμίας, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, σε σχέση με το τελευταίο της παιχνίδι και με πρωταγωνιστή τον Σουλεϊμάν Όμο (1 γκολ, 1 ασίστ) νίκησε και την Σπάρτη και βαδίζει ολοταχώς προς την Superleague.

Στο ΔΑΚ βρέθηκαν περίπου 1500 φίλοι της ομάδας μας, με τις καιρικές συνθήκες να εναλάσσονται, θέλοντας ακόμη μια φορά να ωθήσουν την ομάδα σε μια ακόμη νίκη.

Η Λαμία ξεκίνησε την αναμέτρηση, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό, με την Σπάρτη να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα μέχρι το πρώτο τέταρτο να έχουμε συνεχείς εναλλαγές στο παιχνίδι, χωρίς την σπουδαία φάση. Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, ήρθε και το γκολ για την ομάδα της Λαμίας με τον Βασιλόγιαννη να εκτελεί ένα κόρνερ από τα δεξιά και τον Όμο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Λαμία για ένα ακόμη πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, στοιχείο πάνω στο οποίο δουλεύει ο Μπάμπης Τεννές. Οι φιλοξανούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 34' με τον Ηλιόπουλο, ύστερα από σέντρα του Αναστασόπουλου, με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πίτκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ένα σουτ του Οικονομόπουλου είχε την ίδια κατάληξη. Πριν την λήξη του ημιχρόνου, η Λαμία έχασε μια καλή ευκαιρία, με τον Τζόκιτς να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μελίσσα.

Στην επανάληψη, η Λαμία έδειξε να επαναπαύεται από αυτό το υπέρ της 1-0, ενώ αντίθετα η Σπάρτη θέλησε να βγει μπροστά για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 58' οι γηπεδούχοι παρ'ολίγο να πετύχουν ένα πολύ όμορφο γκολ, όμως, το γυριστό σουτ του Ντουρμισάι, ύστερα από σέντρα του Τζόκιτς, δεν βρήκε στόχο. Εν τέλει, το 2-0 ήρθε στο 77', έπειτα από μια εκπληκτική ατομική ενέργεια του Όμο, ο οποίος, ξεπερνώντας, τρεις (!) προσωπικούς αντιπάλους, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Βασιλόγιαννη να κάνει το 2-0. Η εξαιρετική αυτή ενέργεια του Όμο ξεσήκωσε την κερκίδα με τους φίλους της ομάδας μας να τραγουδούν αστάματητα. Πάντως, από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, χωρίς να δημιουργηθεί κάποια άλλη αξιόλογη φάση μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Το τρένο που λέγεται Λαμία δεν έχει σταματημό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέτυχε ακόμη μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, διεύρυνε το νικηφόρο σερί της και δείχνει να αρνείται την ήττα. Με τέτοιες εμφανίσεις, η ομάδα μας δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει, πιο δυνατά από ποτέ, την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία. Επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας, την Τετάρτη 22/2 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.






Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (32' Βάντερσον), Χριστοφιλέας (51' Ρότσα), Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (81' Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος (63' Κοτσαρίδης), Γκαλίτσιος (29' Γιαννίτσης), Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Σιώπης, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Μουζακίτης (53' Αναστασάκος), Μπουντόπουλος.

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ






Αναλυτικά τα στιγμιότυπα: