Συνεχίζει νικηφόρα στο παιχνίδι της κορυφής... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζει νικηφόρα στο παιχνίδι της κορυφής...


Νικών συνέχεια για την Λαμία καθώς αυτή τη φορά ο Αιγινιακός δεν κατάφερε να αντισταθεί και υπέκυψε στην ανωτερότητα των Φθιωτών με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν ακόμη μια νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή παρέα με τον Απόλλων Σμύρνης. Και απέναντι στον Αιγινιακό χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να φύγουν με ακόμη 3 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Χωρίς πολύ κόσμο στο γήπεδο λόγω και της ημέρας και υπό μερική βροχή οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ έβγαλαν την διάθεση που απαιτούνταν για την νίκη.

Με το κλασσικό 4-3-3 παρατάχθηκε η ομάδα μας με τον Πίτκα κάτω από τα δοκάρια, Σπυρόπουλος δεξιά, Παπαργυρίου αριστερά, Κοτσώνης και Αναστασιάδης στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο ο Όμο και ο Ρότσα βρίσκονταν πίσω από τον Τζόκιτς που είχε πιο ελεύθερο ρόλο με τους Βασιλόγιαννη, Βάντερσον και Ντουρμισάι να βρίσκονται στην τριπλέτα της επίθεσης.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι απέιλησαν μόλις στο 6' με τον Γκατσολάρι να σουτάρει και τον Πίτκα να μην ανησυχεί, ενώ η Λαμία απάντησε στο 11' με τον Όμο μα σουτάρει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλιου. Η Λαμία ήταν πιο απειλητική και αυτό φάνηκε στο 18' όταν ο Βάντερσον μετά από πολύ ωραία κάθετη του Τζόκιτς μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν, η Λαμία ενέτεινε την πίεσή της και έτσι στο 31' διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τζόκιτς να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Λιόλιου και να πλασάρει εύκολα για το 2-0.
Πριν την λήξη του ημιχρόνου η Λαμία έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της με τον Βάντερσον να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Γιαζιτζόγλου και να καταλήγει πλάγιο.

Στην επανάληψη το σκηνικό το ίδιο, με την Λαμία να ψάχνει ένα τρίτο γκολ ώστε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά παράλληλα είχε ρίξει τον ρυθμό της κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με το καλησπέρα ο Βάντερσον έκανε ωραίο σουτ με τον Τόλιο να λέει όχι εντυπωσιακά, ενώ στο 62' ο Βασιλόγιαννης έκανε ωραία μεταβίβαση στον Βάντερσον ο οποίος μέσα από την περιοχή νικήθηκε και πάλι από τον εξαιρετικό Τόλιο.
Aπό εκείνο το σημείο και έπειτα η Λαμία φάνηκε να εφησυχάζεται από αυτό το υπέρ της 2-0 κάτι που λίγο έλειψε να το πληρώσει. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 68' με τον Γκατσολάρι ύστερα από λάθος μεταβίβαση του Αναστασιάδη και κλέψιμο του Ζγκούρη να πλασάρει εύστοχα τον Πίτκα, ενώ τρία λεπτά αργότερα η άμυνα της Λαμίας υπέπεσε σε νέο λάθος αυτή τη φορά με τον Κοτσώνη όμως του σουτ του Ζγκούρη μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Η Λαμία στη συνέχεια φάνηκε να ξυπνά από τις δύο φάσεις των φιλοξενούμενων και με τον Βασιλόγιαννη να χάνει δύο ευκαιρίες μέχρι το τέλος της αναμέτρησης έφυγε νικήτρια χωρίς να πληρώσει εκείνο το νεκρό διάστημα.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας με αντίπαλο τον Κισσαμικό στην Κρήτη, με στόιχο φυσικά ακόμη μία νίκη....


Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ( Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ρότσα (87' Αυγενικού), Κοτσώνης, Βάντερσον (79΄Καραγιάννης), Όμο, Ντουρμισάι (77' Τσούκαλος) , Τζόκιτς, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιατζιτζόγλου (70' Παπουτσογιαννόπουλος) , Παντεκίδης, Λιόλιος, Μήλιος, Γκατσολάρι, Σκραπάρας (63' Ζγκούρη), Γιοσανεβίμ (83' Κυριλλίδης), Μουκίδης, Φασίδης.



ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας