Στα κυανόλευκα κι ο Guerreiro Rocha - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Στα κυανόλευκα κι ο Guerreiro Rocha




Μπάμπης Τεννές και Guerreiro Rocha σμίγουν ξανά, ύστερα από την διετία 2010-2012, αυτή την φορά για λογαριασμό.


Η Λαμία, λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον 32χρονο Βραζιλιάνο μέσο Andre Guerreiro Rocha.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μπάμπης Τεννές, γνώριζε καλά τον ποδοσφαιριστή, αφού είχαν συνεργαστεί μαζί τις σεζόν 2010-2012, πανηγυρίζοντας μάλιστα μαζί και την άνοδο των Αγρινιωτών στην μεγάλη κατηγορία και με προσωπικές του επαφές "έκλεισε" την μεταγραφή για την ομάδα μας.

Ο Guerreiro Rocha είναι 32 χρονών κι αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Με την φανέλα του Παναιτωλικού είχε καταγράψει συνολικά 56 συμμετοχές σε δυο σεζόν σημειώνοντας μάλιστα και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός από τον Παναιτωλικό, έχει αγωνιστεί επίσης και σε άλλες ομάδες, όπως: Ιντεπετιέντε, Πορτουγκέζα, Παλμέιρας, Πόντε Πρέτα, Φιγκεϊρένσε, Βάσκο ντα Γκάμα, Μποταφόγκο, Αγκουα Σάντα και Μπραγκαντίνο.




Αναλυτικά η ανακοίνωση  της ΠΑΕ:


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Andre Guerreiro Rocha. Είναι γεννημένος στις 19/08/1984 και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες:

Aguas de Lindoia, Independiente, Portuguesa Sant, Palmeiras, Atletico-PR, FC Dallas, Ponte Preta, Παναιτωλικό, Figueirense, Vasco da Gama, Botafogo, Bragantino.