Lamiaragate3 ΚΑΙ στο Match Programme - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Lamiaragate3 ΚΑΙ στο Match Programme




Το Lamiaragate3, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας, αλλά και του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, στο match programme της αναμέτρησης Λαμία-Άρης αποτέλεσε έναν εκ των χορηγών. 
Η σελίδα μας, θέλοντας να συνεισφέρει στην πολύ μεγάλη προσπάθεια, που κάνει η ομάδα μας για να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία κι αναγνωρίζοντας τις προσωπικές θυσίες του μεγαλομετόχου της Π.Παπαϊωάννου συνεισέφερε στον αγώνα αυτό, όντας ένας εκ των χορηγών στα match programme των εντός έδρας παιχνιδιών, αρχής γενομένης από αυτό με τον Άρη. Σίγουρα, στη συνέχεια θα υπάρχει διαφήμιση στην πλειονότητα των εντός έδρας αναμετρήσεων.


Αξίζει δε να σημειωθεί πως το Lamiaragate3 αποτέλεσε το μοναδικό αθλητικό site της πόλης, το οποίο στήριξε την εν λόγω προσπάθεια και διαφημίστηκε.

Μια μικρή πράξη, όμως, με αρκετά μεγάλη σημασία, καθώς αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η προσπάθειά μας δεν αποσκοπεί σε υλικά συμφέροντα από την ομάδα, αντιθέτως συμβάλλει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.


ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.




Δείτε αναλυτικά το match programme: