Κατέθεσε ένσταση η ΠΑΕ Άρης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κατέθεσε ένσταση η ΠΑΕ Άρης



Τελικά το θέμα με τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι για την ομάδα της Λαμίας στο παιχνίδι με την Σπάρτη θα λυθεί δια της δικαστικής οδού, αφού σήμερα ο Άρης κατέθεσε ένσταση. Μέχρι αύριο το ίδιο αναμένεται να πράξει κι ο ΟΦΗ. Δεν κάνει ένσταση η Σπάρτη .


H ΠΑΕ Άρης αποφάσισε τελικά να καταθέσει ένσταση για την αντικανονική(όπως ισχυρίζεται) συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στο παιχνίδι της Λαμίας με την Σπάρτη. Οι κιτρινόμαυροι, που έχουν μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή κι η αγωνιστική τους εικόνα δεν δείχνει ικανή για να διεκδικήσει την άνοδο, προσπαθεί με κάθε μέσο να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Έτσι, έχοντας συμφέρον από μια ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας μας, αποφάσισε να φτάσει το θέμα στα άκρα, καταθέτοντας σήμερα ένσταση.


Στον αντίποδα, η άμεσα ενδιαφερόμενη Σπάρτη δεν φαίνεται να έχει την διάθεση να καταθέσει ένσταση, όπως κι ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ για τον ΟΦΗ η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει αύριο Τετάρτη(22/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ανέθεσε στο νομικό της επιτελείο να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση -μεταξύ άλλων- και των συμφερόντων της»