Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη νίκη με τον Άρη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη νίκη με τον Άρη



Με νίκη υπέρ της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα της Λαμίας και του Άρη.

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης της Λαμίας με τον Άρη. 





Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:


Μπάμπης Τεννές(προπονητής ΠΑΣ Λαμία): 

«Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και νομίζω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Μετά την επίτευξη του τέρματος υπάρχει ίσως το ένστικτο της διαφύλαξης του αποτελέσματος και εκεί έπεσε λίγο η απόδοσή μας και οπισθοχωρήσαμε. Νομίζω όμως ότι δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Φανήκαμε και τυχεροί στο 95, καθώς είχαμε την δυνατότητα του Λούι, η εμπειρία και ικανότητά του μας βοήθησε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη.


Έχουμε παίξει με όλους τους διεκδικητές και έχουμε κάνει τρεις νίκες και μία ήττα, την οποία και δεν αξίζαμε. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και όλοι παραδέχονται πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Τα παράπονά μας ξεκινάνε από το πρώτο ημίχρονο σε πέναλτι πάνω στον Βασιλόγιαννη. Το οποίο απ’ ότι έμαθα ήταν καθαρό. Δεν θέλω όμως να μπω σε αυτή την διαδικασία. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον Άρη και κέρδισε δίκαια. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έδωσε κουράγιο και θέλουμε να τον έχουμε κοντά μας και σε μικρά παιχνίδια, όχι μόνο στα ντέρμπι, όπου κινδυνεύουμε να κάνουμε γκέλες.»



Νίκος Αναστόπουλος (προπονητής Άρη):

«Ήρθα στην συνέντευξη γιατί σέβομαι κάποια πράγματα και επειδή με τον Μπάμπη Τεννέ είμαστε χρόνια φίλοι. Από εκεί και πέρα οι εξυγιαντές να χαίρονται τον κύριο Καλογερόπουλο. Εγώ προσωπικά έχω πολύ πικρή πείρα με τον συγκεκριμένο διαιτητή. Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, κόντρα στην Κέρκυρα, με 10 παίκτες για 60 λεπτά, μας έριξε και τρία πέναλτι για να χάσουμε. Σήμερα εκτός από το πέναλτι που δεν έδωσε υπήρχαν άλλα δυο... μαρς και ο κύριος Καλογερόπουλος κοιτούσε τα αστέρια.»



Λουίτζι Τσέναμο (ποδοσφαιριστής Λαμίας):

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Εγώ αυτό που θέλω να κρατήσω είναι αυτό που είπα στους συμπαίκτες μου στην αρχή του αγώνα, να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους. Να βγάλουν αυτό που μπορεί ο καθένας, να αποφύγουν τα ατομικά λάθη και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς. Η ομάδα απέδωσε καλά, και θεωρώ πως δίκαια ήρθε η νίκη.»
Για το πως έπιασε το πέναλτι του Καπνίδη: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, είμαστε ένα τιμ, το οποίο δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες, υπάρχει στρατηγική, ψυχολογία κατασκοπεία... όλα παίζουν ρόλο εκείνη την στιγμή.






Χρήστος Ιντζίδης (ποδοσφαιριστής Άρη):

«Και εγώ, όπως και ο κόουτς βρισκόμαστε εδώ επειδή είναι υποχρεωτικό. Όποιος θέλει μπορεί να ξαναδεί το παιχνίδι και τις αμφισβητούμενες φάσεις και θα δει πως υπάρχουν τρία πέναλτι. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, ευχαριστούμε πολύ.»









φώτο: starsports