Πιο κοντά στο όνειρο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Πιο κοντά στο όνειρο...




Αύριο η ομάδα μας δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για τον πρώτο γύρο με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στην ομώνυμη πόλη.
Η Λαμία δοκιμάζεται αύριο στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση και θέλει τη νίκη, η οποία θα είναι πολλαπλής σημασίας.


Αρχικά, θα ψάξει τη νίκη για ψυχολογικούς, κυρίως, λόγους ύστερα από τα όσα τραγελαφικά έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την ορθή ή όχι συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Σπάρτη. 

Δεύτερον, μια ενδεχόμενη νίκη θα διατηρήσει την ομάδα μας στην πρώτη θέση, έχοντας πλέον διαφορά οχτώ βαθμών με τον τρίτο Άρη(αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 νωρίτερα σήμερα με την Σπάρτη), αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την διεκδίκηση του τίτλου.

Τέλος, μια νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα δώσει απαντήσεις, καθώς η ομάδα της Λαμίας, τα τελευταία χρονιά παρουσίας της στην Football League, έχει αποδείξει ότι δεν την αγγίζουν τυχόν ενστάσεις.

Αν κι η μεμονωμένη κι οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της Λαμίας στην Καρδίτσα έχει απαγορευτεί, καλό θα ήταν όσοι μπορούν να βρεθούν στο πλευρό της.






Υ.Γ.: Κινήσεις, όπως αυτή του Άρη και του ΟΦΗ να καταθέσουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι, αποδεικνύουν περίτρανα πως δύο μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκονται σε σύγχυση και προσπαθούν με έμμεσους τρόπους να καλύψουν το χαμένο έδαφος μιας κι η αγωνιστική τους εικόνα παραπαίει. Ο πόλεμος , που δέχεται η ομάδα είναι μεγάλος και γι' αυτό, πιο πολύ από ποτέ, πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των διωκτών της και να αυξήσει την διαφορά της, εξασφαλίζοντας σταδιακά μια θέση στην Super League της επόμενης περιόδου.