ΠΑΣ Λαμία και στη...Βραζιλία!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΣ Λαμία και στη...Βραζιλία!!!



Μπορεί η Λαμία να αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας μας , με βλέψεις ανόδου στην μεγάλη κατηγορία όμως η φήμη της έχει φτάσει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Την Βραζιλία!


Μπορεί ο Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας όμως έχει κρατήσει δεν ξεχνά την Λαμία, διατηρώντας κάποια ενθύμια τα οποία τον συνδέουν άμεσα με την ομάδα μας, διαδίδοντας την και στην Βραζιλία..

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βρέθηκε στο στάδιο "Βento Freitas" της πόλης Πελότα, όπου αγωνίζεται η ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, η GEB (Gremio Esportivo Brasil).

Eκεί λοιπόν βρέθηκε με κάποιον φίλο του, τον οποίο φρόντισε να..."στολίσει"  με την φανέλα της Λαμίας. Μάλιστα ανέβασε και δύο φωτογραφίες στις οποίες έγραψε χαρακτηριστικά: "Παρακολουθώντας την αναμετρήση της ομάδας μας. Εδώ που ξεκίνησαν όλα."






Ο Γιόνε Πίντο συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί, στην Βραζιλία και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους για την πορεία της υγείας, πάντα σε κυανόλευκο φόντο, γράφοντας "Η φυσιοθεραπεία τελείωσε. Και τώρα ήλιος"