Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του σημερινού αγώνα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του σημερινού αγώνα



Μετά την λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας με την Σπάρτη, ο Γ.Κόλτσης κι ο Μ.Αυγενικού πραγματοποίησαν ορισμένες δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κόλτσης αναφέρθηκε τόσο στον κόσμο της Λαμίας, όσο και στη σημερινή μεγάλη νίκη της ομάδας μας έναντι της Σπάρτης.





Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:


Γιώργος Κόλτσης(βοηθός προπονητή): «Γνωρίζαμε ότι σήμερα το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες και αυτό για δύο λόγους. Πρώτος λόγος είναι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πραγματικά καλή ομάδα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι το προηγούμενο παιχνίδι ήταν την Πέμπτη και η ομάδα δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί και γνωρίζαμε ότι ίσως μας επηρεάσει αυτό όσον αφορά στις μέρες (προετοιμασίας) που θα είχαμε στο παιχνίδι. Πραγματικά μας επηρέασε. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, πετύχαμε και δυο γκολ. Θα μπορούσε το δεύτερο γκολ να είχε έρθει πιο νωρίς και να μην έχουμε τόσο μεγάλο άγχος, γιατί πραγματικά είχαμε αγχωθεί σήμερα. Ήταν και τα παιδιά λίγο κουρασμένα, ευτυχώς όμως καταφέραμε και πετύχαμε το δεύτερο γκολ και κύλισε όπως κύλισε το παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλη νίκη, άλλοι τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη δύσκολη συνέχεια, και πιστεύω ότι η έδρα μας φέτος είναι το μεγάλο μας όπλο και θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εύχομαι στον Σωτήρη (σ.σ. Αντωνίου) και στην ομάδα της Σπάρτης καλή συνέχεια. Είναι μια ομάδα που πραγματικά έχει ποιότητα και είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να την κερδίσει. Έχουμε πάρα πολλά παιδιά στην ομάδα και όποιος και αν κληθεί να παίξει νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να αλλάξεις όλους τους παίκτες. Κάποιες αλλαγές κάναμε και σήμερα, θα κάνουμε και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Είναι πραγματικά «εξοντωτικό» αυτό, παίζουμε Πέμπτη Σέρρες, ταξίδι επιστροφής και ουσιαστικά με μια προπόνηση αντιμετωπίζουμε πάλι αντίπαλο την Κυριακή (σ.σ. σήμερα). Μετά παίζουμε πάλι Πέμπτη στην Καρδίτσα. Έχουμε καλό ρόστερ, καλούς παίκτες και θα το διαχειριστούμε καλά. Μας βοηθάει πάρα πολύ και σήμερα ο κόσμος σε κάποια στιγμή ήταν πραγματικά πολύ ξεσηκωτικός και είχε παλμό. Όπως το έχει πιστέψει ο κόσμος, το έχουμε πιστέψει και εμείς και όλοι μαζί εμείς, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, θα βλέπουμε ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε στο τέλος να τα καταφέρουμε. Τέλος, ο Ματσούκας πρέπει να έχει πάθει τράβηγμα στο δικέφαλο, αλλά θα ξέρουμε σίγουρα αύριο».

Μιχάλης Αυγενικού(παίκτης Λαμίας): «Να δώσω καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπάρτης που ήρθε εδώ μέσα και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω. Εμείς ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί υπήρχε και μεγάλο ταξίδι τρεις μέρες πριν στις Σέρρες, η Σπάρτη είναι από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με ένα «στημένο», από εκεί και πέρα πιστεύω «λύθηκαν» τα πόδια, είχαμε υπεροχή, πετύχαμε και ένα δεύτερο γκολ στο 77′ και εκεί πιστεύω ότι τελείωσε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε για ακόμα μια φορά το μηδέν και θέλουμε να κρατήσουμε το «απόλυτο» μέσα στην έδρας μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».