Το τρένο συνεχίζει χωρίς φρένα !!!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το τρένο συνεχίζει χωρίς φρένα !!!!!


Το τρένο που λέγεται ΛΑΜΙΑ   πέρασε και από την Καρδίτσα με σπασμένα φρένα !



Ο μόνος αντίπαλος της  ήταν  ο αγωνιστικός χώρος.Ολα τα  άλλα έμοιαζαν παιχνιδάκι.

Οι συνήθεις… ύποπτοι Βασιλόγιαννης και Ντουρμισάι έκαναν τη δουλειά για το σύνολο που παρέταξε ο Μπάμπης Τεννές ο οποίος δικαιώθηκε για την αλλαγή του Αντρέ Ρότσα αμέσως μετά την ανάπαυλα.

Και στα δύο γκολ συνέβαλλε καταλυτικά ο Μάρκο Μπλάζιτς μοιράζοντας ιδανικά το παιχνίδι. Για την Αναγέννηση προέκυψαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο ματς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/02) ρίχνοντας την… αυλαία στη 17η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. 

Επίσης, η Λαμία αποσπάστηκε κατά οκτώ βαθμούς από τον τρίτο πλέον, Άρη και ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Η Αναγέννηση Καρδίτσας εμφανίστηκε αποφασισμένη να φτάσει σε πολύ γρήγορο γκολ. Σε δύο περιπτώσεις απείλησαν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Πίτκας έκανε ισάριθμες εντυπωσιακότατες επεμβάσεις. Η Λαμία απορρόφησε την πίεση που δέχθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Έκτοτε, ανέβασε «στροφές» καθώς οργανώθηκε περισσότερο αποκτώντας μεγαλύτερη συνοχή ανάμεσα στις γραμμές της.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κλασσικότατη ευκαιρία στο 20ο λεπτό έπειτα από την έξοχη κάθετη του Όμο προς τον Τζόκιτς που πλάσαρε για να νικηθεί από τον Κουτσόπουλο. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να μειώσουν κάπως τον ρυθμό σε ενα κλειστό παιχνίδι...

Επιπρόσθετα, ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα προκειμένου να παρακολουθήσουμε ένα καλύτερο ματς. Η Λαμία ήλεγξε το ματς έως την ανάπαυλα διατηρώντας κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προέβαλλε σθεναρή αντίσταση στα μετόπισθεν.

Ο Βασιλόγιαννης «ανακάτεψε» σε αρκετές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα. Εντούτοις, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ χρειαζόταν κάτι περισσότερο στην τελική πάσα αναζητώντας την τέταρτη σερί νίκη.

Στο 38ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Λαμίας που πέτυχε ο Φιορίν Ντουρμισάι σε μία δύσκολη φάση. Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν δίχως τίποτα το αξιοσημείωτο για το α’ ημίχρονο.

Η Λαμία χρειαζόταν περισσότερη ποιότητα μεσοεπιθετικα και ο Αντρέ Ρότσα πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα, ο Ζδράβος που επιτηρούσε τον Βασιλόγιαννη… προδόθηκε από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο για ν’ αντικατασταθεί, όπως συνέβη αργότερα με τους Χαλκιαδάκη και Δημόπουλο!

Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν καταλυτικά στην εξέλιξη της αναμέτρησης! Κάτι τέτοιο αποτυπώθηκε έμπρακτα στο 55ο λεπτό, όταν ο Μπλάζιτς μοίρασε ιδανικά για τον Ρότσα που έστρωσε στον Βασιλόγιαννη ο οποίος σούταρε άψογα για το 0-1. Έτσι, έφτασε τα οκτώ γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο 27χρονος επιβραβεύτηκε σχετικά με την υψηλή του απόδοση, όπως έπραξε άλλωστε και ο Μάρκο Μπλάζιτς. Εξάλλου, ο 32χρονος μέσος συνέβαλλε ακόμη στην επίτευξη του δεύτερου γκολ μετά από ιδανική ασίστ στον Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος πλάσαρε άψογα για το 2-0 φτάνοντας τα έξι γκολ σε 13 συμμετοχές. Ένα γκολ που πανηγύρισε έξαλλα δίνοντας την δική του απάντηση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες...

Κατόπιν, ο ρυθμός έφθινε σταδιακά με τη Λαμία να δίνει… γήπεδο στην ΑΣΑ που αδυνατούσε να φανεί απειλητική προς την εστία του Πίτκα. Τα επόμενα λεπτά έμοιαζαν ν’ αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ορισμένα γεμίσματα ουδόλως απειλούσαν τον έμπειρο τερματοφύλακα με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε 3η σερί ήττα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος (50’ λ.τρ. Βουκομάνοβιτς), Μπλέντι, Δημόπουλος (68’ λ.τρ. Μυργιώτης), Μάιγκα, Σμίλτος, Καραγιάννης (46’ Ρότσα), Χαλκιαδάκης (62’ λ. τρ. Ντιατά), Τζέκος, Υφαντής, Κρητικός.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μπλάζιτς (71’ Τσούκαλος), Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (79’ Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης

Γήπεδο: Δ.Σ Καρδίτσας