Ανατροπή και με Παντελιάδη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ανατροπή και με Παντελιάδη




Φέτος θα είναι το καλοκαίρι των ανατροπών. Μετά από την παραμονή τελικά του Μαρκ Ασίγκμπα στην ομάδα μερικά εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της ομάδας ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή θετική εξέλιξη φαίνεται πως υπάρχει και με την περίπτωση του ''φευγάτου" Παντελιάδη.




Η παραμονή του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, έφερε ανατροπή στα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί στην υπόθεση του Σάκη Παντελιάδη. Ο ακραίος αμυντικός είχε 34 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της Λαμίας όντας μια από τις κινητήριες δυνάμεις της.
Οι καλές του εμφανίσεις λοιπόν είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, ενώ το ρεπορτάζ πολλών μέσων έκανε λόγο για πιθανή συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Άρη.
Και ενώ το πιθανότερο σενάριο ήταν να αποτελέσει παρελθόν από τους κυανόλευκους, η παραμονή του Τεννέ άλλαξε τα δεδομένα καθώς ο 65χρονος τεχνικός ζήτησε την παραμονή του έμπειρου αμυντικού.
Ο τεχνικός της ομάδας συζήτησε τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον παίκτη και τελικά ο Παντελιάδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Βασίλισσα της Ρούμελης και την επόμενη σεζόν.