Σπάει το δίδυμο Τεννέ- Κόλτση; - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σπάει το δίδυμο Τεννέ- Κόλτση;





Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiaragate3.gr η διοίκηση της ομάδας μας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να "σπάσει" το δίδυμο Μπάμπη Τεννέ - Γιώργου Κόλτση...

Αν και η Λαμία έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, πρόθεση της διοίκησης εν μέσω της αβεβαιότητας στα τηλεοπτικά και εν γένει τα έσοδα της επόμενης σεζόν , είναι να περιορίσει το μπάτζετ...

Πριν από λίγες ημέρες ο  κος Κόλτσης είχε συμμετάσχει στη σχολή προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ, ώστε να μπορεί να αναλάβει ο ίδιος ως 1ος προπονητής κάποια ομάδα, αφού μέχρι στιγμής ήταν κάτοχος διπλώματος UEFA A που δεν του έδινε αυτό το δικαίωμα.

Μάλιστα το ρεπορτάζ έλεγε πως και ο ίδιος ο Γιώργος Κόλτσης έκανε δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, αφού πρόθεση του ήταν να αναλάβει κάποια από τις ομάδες οι οποίες του είχαν κάνει κρούση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Το γεγονός δε πως η διοίκηση της ομάδας μας στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννέ δεν αποκάλυψε το υπόλοιπο τεχνικό τιμ εγείρει ακόμη περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. 

Οι δικές μας πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η διοίκηση της ομάδας έχει πρόθεση να κάνει "κούρεμα" στα έξοδα της, μια πρόθεση που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο και το τεχνικό τιμ, με το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει την συνεργασία της με τον Γιώργο Κόλτση να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Βέβαια το κενό που θα προκύψει δεν θα μείνει ακάλυπτο με τα πρώτα ονόματα να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι και τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις ακαδημίες της ομάδας.

Όλα αυτά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα φέρουν αλυσιδωτές εξελίξεις και στο θέμα των ακαδημιών, όμως επειδή βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα...