Σε άλλο επίπεδο ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Σε άλλο επίπεδο ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!





Όπως αποκάλυψε στο Ράδιο ΝΕΤ και την Εκπομπή "Σέντρ & Γκολ" ο Πάνος Κατσώνης, η Λαμία ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο αφού γίνονται συζητήσεις και προχωρά, το θέμα αλλαγής του λεωφορείου της ομάδας. Ανοίγει και η μπουτίκ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του ΠΑΣ Λαμία αφού η διοίκηση της ομάδας και ο μεγαλομέτοχος Π. Παπαϊωάννου όχι μόνο δεν άφησε την Λαμία στην τύχη της, αλλά είναι έτοιμοι να την ανεβάσουν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πάνου Κατσώνη η ομάδα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την αγορά ενός νέου, υπερσύγχρονου λεωφορείου, που θα καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας, στα πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το καλοκαίρι θα είναι καυτό για την ομάδα η οποία έχει βάλει στόχο να καθιερωθεί στην Super League και όλα πλέον δουλεύουν με επαγγελματισμό.

Εμείς σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το λεωφορέιο του Απόλλων Σμύρνης, το οποίο φτιάχτηκε πρόσφατα για την ομάδα της Ριζούπολης στα πρότυπα της Ρεάλ Μαδρίτης...










Ανοίγει και η Μπουτίκ...

Ένα BLUE STORE ήταν το όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το οποίο μάλιστα έγινε επιτακτική ανάγκη με την άνοδο της ομάδας στην Super League. Έτσι όπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Θανάσης Τσικνής, η ομάδα θα αποκτήσει την δική της μπουτίκ.

Ήδη η διοίκηση επεξεργάζεται την ιδέα αυτή και γίνεται μια προσπάθεια να δουν πως μπορεί να πάρει σάρκα και οστά αυτό το πολυπόθητο όνειρο. Να αποκτήσει η ομάδα την δική της μπουτίκ ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να ντυθούν στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας...

Όλα αυτά έχουν εξιτάρει τον κόσμο της Λαμίας... Τι πρέπει να κάνει αυτός με την σειρά του; Ότι έκανε τόσα χρόνια....και λίγο περισσότερα. Να στηρίξει την ομάδα με τα εισιτήρια διαρκείας...