Θέλει Σηφάκη η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Θέλει Σηφάκη η Λαμία...





Η ομάδα μας ως γνωστόν έχει πρόβλημα στον "άσσο" αφού ο μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή είναι ο εκ νέου δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Νίκος Μελίσσας. Σενάριο για Σηφάκη.

Στο πλαίσιο αυτό η εφημερίδα «Sportime» ανέφερε στο χθεσινό της φύλλο ότι η Λαμία έχει στα υπ’ όψιν της τον Μιχάλη Σηφάκη, κάνοντας σκέψεις να κινηθεί για τον επαναπατρισμό του έμπειρου τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι άνθρωποι της Λαμίας εξετάζουν την περίπτωση του να κάνουν κρούση για τον 33χρονο άσο, αρκεί φυσικά οι οικονομικές του απαιτήσεις να μην είναι υπέρογκες για τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης ότι ο Σηφάκης καλοβλέπει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια στο εξωτερικό, όμως θα σκεφτεί προσεκτικά πριν αποφασίσει γιατί γνωρίζει πως μπορεί να προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό, εξετάζοντας παράλληλα και τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του.


Ιnfo:

-Την σεζόν που μας πέρασε ο Σηφάκης αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας για λογαριασμό της Σάμσουνσπορ.

-Επτά συμμετοχές κατόρθωσε να πραγματοποιήσει με την Σάμσουνσπορ, 6 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο.

-Τελευταίος του εν Ελλάδι σταθμός ήταν ο γειτονικός Λεβαδειακός πριν φύγει για το Βέλγιο και την Κορτράικ.

-Στην χώρα μας έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη και Ατρόμητο.

-Είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, ενώ άλλες τόσες συμμετοχές έχει καταγράψει και με την εθνική ομάδα νέων

-Τελευταίο παιχνίδι του με την Γαλανόλευκη, στις 22/6/2012, με αντίπαλο την Γερμανία για το ΕURO.