Oι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Oι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία




Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η… μεταγραφική προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Μπορεί ακόμη το τοπίο να είναι θολό όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα του τηλεοπτικού συμβολαίου ωστόσο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει εδώ και καιρό δώσει το «πράσινο φως» στον Μπάμπη Τεννέ ώατε να στελεχώσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr η Λαμία έχει ανοικτά μέτωπα με 5 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ενσικουλού, Τουράμ, Θανάση Καραγκούνη, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Άνταμ Τζανετόπουλο..



«Αλμυρός» ο Ενσικουλού…





Πάμε τώρα στις υποθέσεις που τρέχουν! Καταρχήν το όνομα το οποίο διέρρευσε τις προάλλες και προκάλεσε θετικά σχόλια στον κόσμο της ομάδας είναι αυτό του Κλαρκ Ενσικουλού. Ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά έχει ήδη συζητήσει με τον ΠΑΣ Λαμία και στο τραπέζι έχουν πέσει και τα… οικονομικά.


Οι πληροφορίες του Lamianow.gr αναφέρουν πως η πλευρά του παίκτη αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στα 250.000 ευρώ, η Λαμία ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να ανεβάσει τόσο ψηλά τα οικονομικά της. Τον παίκτη ωστόσο δεδομένα τον θέλει στο ρόστερ της.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΣ είναι διατεθειμένος να δαπανήσει γύρω στα 150.000 ευρώ συν κάποια μπόνους για να ντύσει στα «κυανόλευκα» τον παίκτη για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον -έστω και φιλολογικά – ο Άρης αλλά και ομάδες από την Γαλλία.


Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη και αν δεν γίνουν αμοιβαίες οικονομικές υποχωρήσεις δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι δεδομένο πάντως πως ο Πανουργιας Παπαϊωάννου θα προσπαθήσει να κάνει μια «γερή» κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Ενσικουλού να είναι αυτή.



Εξονυχιστικός έλεγχος για Τουράμ



Ο Ροτζέριο Τουράμ είναι η 2η περίπτωση που απασχολεί την Λαμία για την μεσοεπιθετική γραμμή. Ο πρώην παίκτης της Κέρκυρας έχει δείξει τις ικανότητες του και είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε ο Μπάμπης Τεννές στην ομάδα. Αυτό το οποίο ωστόσο προβληματίζει την τεχνική ηγεσία είναι οι τραυματισμοί του. Το… ιατρικό παρελθόν του παίκτη ίσως αποτελέσει τροχοπέδη για τον ΠΑΣ Λαμία. Αν η Λαμία αποφασίσει να αποκτήσει τον Τουράμ θα το κάνει αφού τον έχει περάσει από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο.


Πρόταση σε Καραγκούνη



Πάμε τώρα στον Λαμιώτη Θανάση Καραγκούνη. Ο πρώην άσος της Τσβόλε και του Ατρομήτου είναι μια απο τις περιπτώσεις που ο ίδιος ο Τεννές έχει ασχοληθεί προσωπικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Λαμία έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως έχει στα χέρια του πρόταση –αρκετά καλύτερη οικονομικά- από ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Τουρκίας.

Ακόμη ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, μετά τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην Τσβόλε, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα. Δεν αποκλείεται αν ο Θανάσης Καραγκούνης συνεχίσει στην Λαμία το ίδιο να συμβεί και με τον μικρό του αδερφό τον Βασίλη.



Κουβέντες για δανεικούς και Βασιλαντωνόπουλος-Τζανετόπουλος!




Στον ΠΑΣ Λαμία είναι δεδομένο ότι διατηρούν καλές σχέσεις με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και αυτό θα διαφανεί και στην συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου. Ήδη έγινε το πρώτο βήμα με την παραμονή του Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ ενώ δεν αποκλείεται η συνέχεια να δοθεί με την… ΑΕΚ.

Πληροφορίες του Lamianow αναφέρουν πως η Λαμία είναι σε συζητήσεις με την Ένωση για την παραμονή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου αφού συμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ο παίκτης δεν θα βρει θέση στο ρόστερ της ούτε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο. Καταλήγοντας να σημειώσουμε πως παίζει η περίπτωση Άνταμ Τζανετόπουλου.





Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2020 με τους «κιτρινόμαυρους» και το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν χωράει στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Η Λαμία ενδιαφέρεται για τον παίκτη και θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο από τον Ουζουνίδη. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να πάρουν τον παίκτη και τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ τον κράτησε στην ΑΕΚ. Τώρα ειναι πιθανό τα δεδομένα να αλλάξουν και η Λαμία να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.



Πηγή:lamianow.gr