Οι προτάσεις του lamiaragate3.gr για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Οι προτάσεις του lamiaragate3.gr για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας




Όπως έγινε πέρυσι, έτσι και φέτος, εμείς, σαν lamiaragate3.gr σας παραθέτουμε τις δικές μας προτάσεις για τις εμφανίσεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.


 Η Λαμία όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν χρησιμοποιώντας υλικό της κορυφαίας εταιρίας ένδυσης, της Νike.

Και μπορεί στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Βάντερσον Σκαρντοβέλι να πήραμε....μια γεύση από το πως θα είναι η νέα εμφάνιση χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται, όμως εμείς δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την mkgr_designs τις δικές μας προτάσεις.

Τα σχέδια που επιλέξαμε είναι βασισμένα στην collection της Nike για την σεζόν 2018-2019.

Ξεκινήσαμε από την γαλάζια η οποία μοιάζει αρκετά με αυτή που φορούσε ο Σκαρντοβέλι στην φωτογραφία κατά την υπογραφή του συμβολαίου του.






ΜΠΛΕ ΑΛΑ....ΙΝΤΕΡ!!!

Η δεύτερη εμφάνιση που επιλέξαμε μοιάζει αρκετά στην νέα εμφάνιση της Ιντερ, με διαφορά στα χρώματα (εμείς επιλέξαμε μπλε σκούρο και μπλε ανοιχτό σε αντίθεση με το μαύρο της Ιντερ) με το τελείωμα σε σχήμα διχτυού να δίνει ένα ξεχωριστό στυλ στην εμφάνιση αυτή.










ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Το τρίτο σχέδιο που επιλέξαμε και σχεδιάσαμε είναι βασισμένο στην ιστορία αυτής της ομάδας αφού παραπέμπει σε άλλες εποχές. Η πλάγια ρίγα, εκμοντερνισμένη και βασισμένη στα σχέδια της Nike είναι εμπνευσμένη από την εμφάνιση της διετίας 1973-1975, όταν και επιλέχτηκε το εν λόγω σχέδιο, με το γράμμα Λ να ξεχωρίζει στο στήθος. Βέβαια εμείς επιλέξαμε το Λ μέσα σε κύκλο, το οποίο είδαμε να φορούν οι ποδοσφαιριστές μας τις σεζόν 1983-1984 και 1986-1987 σε βελτιωμένη μορφή. 

Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Μάκη Ζαχαρόπουλο την σεζόν 1986-87 να φορά την εμφάνιση με το σήμα που χρησιμοποιήσαμε και κάτω τον Λεωνίδα Γιαννέλο, την σεζόν 1973-74 να φορά την εμφάνιση με την πλάγια ρίγα.